Peki en geç ne zaman gelir biliyor musunuz? çünkü persembe günü kasam gelecek ve onu kullanamayacagim. Korktuğum sey Şu kasayı kullanamayacagim için 14 günden daha fazla sürede monitör gelirse ve kasada sıkıntı oluştuğunu anlasam da iade edememekDuruma bağlı.
Siz ayın kaçında sipariş vermiştiniz?İndirimlerden dolayı yoğunluk olabilir. bu hafta içi elinize geçecektir. Sistem siparişim 7-8 günde elime ulaşmıştı.
5 iş günü? Sipariş Tarihi : 20/11/2020Bendensin. Pazar akşamı msi monitör aldım. Daha tık yok. 5 iş günü süre vermişler kendilerine. Beklicen.
Peki siz ne aldınız?5 iş günü? Sipariş Tarihi : 20/11/2020
Sadece gülüyorum.
İtopya bu tip konularda müşterilerini memnun etmeyen bir firma. Ne kadar şikayet etsem de uyguna ürün aldığımdan dolayı beklemedeyim. Birkaç gün içinde kargoya verilmesse telefonla görüşeceğim bakalım.
Eğer pahalıya hepsiburadan alsaydım şimdi Cs go 144 hz üçcüz beş yüz yapıyordum5 iş günü? Sipariş Tarihi : 20/11/2020
Sadece gülüyorum.
İtopya bu tip konularda müşterilerini memnun etmeyen bir firma. Ne kadar şikayet etsem de uyguna ürün aldığımdan dolayı beklemedeyim. Birkaç gün içinde kargoya verilmesse telefonla görüşeceğim bakalım.
MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower KasaPeki siz ne aldınız?
Sağlık olsun beklemekten başka çare yok.Eğer pahalıya hepsiburadan alsaydım şimdi Cs go 144 hz üçcüz beş yüz yapıyordum
Ben çok oldu alalı ağustos ayında almıştım yarın veya perşembe kargoya verilse ne geç pazartesi salı sende olur beklemekten başka çarede yokPeki en geç ne zaman gelir biliyor musunuz? çünkü persembe günü kasam gelecek ve onu kullanamayacagim. Korktuğum sey Şu kasayı kullanamayacagim için 14 günden daha fazla sürede monitör gelirse ve kasada sıkıntı oluştuğunu anlasam da iade edememek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz ayın kaçında sipariş vermiştiniz?
Ben bu konuların birazda şans işi olduğunu düşünüyorum dostum. Şu zamanda yoğun dönem olabilir onlar için hem yeni mağaza açıldı hemde kampanya dönemi.5 iş günü? Sipariş Tarihi : 20/11/2020
Sadece gülüyorum.
geçen hafta kart aldım daha bugun kargoya verdiler haberin olsun hep aynısını yapıyorlar kafadan 3 gün koyArkadaşlar pazar akşam monitör sipariş ettim.Sizce kaç gün içinde gelir?
Üzücü bilgisayarı 1 hafta kullanamayacağım. Umarım şanslı olurum da hemen kargolanırgeçen hafta kart aldım daha bugun kargoya verdiler haberin olsun hep aynısını yapıyorlar kafadan 3 gün koy