Neler Yeni

İtopya kargo süresi hakkında sorularim

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
Arkadaşlar pazar akşam monitör sipariş ettim.Sizce kaç gün içinde gelir?

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Ben çok oldu alalı ağustos ayında almıştım :) yarın veya perşembe kargoya verilse ne geç pazartesi salı sende olur :) beklemekten başka çarede yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu konuların birazda şans işi olduğunu düşünüyorum dostum. Şu zamanda yoğun dönem olabilir onlar için hem yeni mağaza açıldı hemde kampanya dönemi.

İtopyayla hiçbir alakam yok ama 3 kez alışverişim bulundu hepside sorunsuz ve hızlıydı sanırım itopyadan alışveriş yapanlar arasında şanslı kısımdayım :D

( İtopya ortaklarından değilim kesinlikle :D )
Doğrudur hocam, bekleyeceğiz mecbur.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar pazar akşam monitör sipariş ettim.Sizce kaç gün içinde gelir?
Kargoyu birak kendim gidip aldim 4 günde alabildim montajda sorun cikti daha sonra eve geldim sorun cikti vs vs itopya çileli bir sürec

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Ben itopya monitör almıştım 4 gün olmuştu hiç ilerleme yoktu sonra aradım yoğunluk var geç olacak deyip durdular sonra o gün toplam 5 veya 6 arama ve mail sonrası tamam önceliğinizi söyleyeceğim dediler ve bir kaç saate hemen kargoya verdiler sizde aceleniz var ise arayarak veya mail atarak işleminizi hızlandıra bilirsiniz

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
Ben itopya monitör almıştım 4 gün olmuştu hiç ilerleme yoktu sonra aradım yoğunluk var geç olacak deyip durdular sonra o gün toplam 5 veya 6 arama ve mail sonrası tamam önceliğinizi söyleyeceğim dediler ve bir kaç saate hemen kargoya verdiler sizde aceleniz var ise arayarak veya mail atarak işleminizi hızlandıra bilirsiniz
5 iş günü dedikleri için 1 gün daha bekleyeceğim ancak yinede kargoya verilmezse dediğinizi deneyeceğim.

Mert gül

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Mert gül
Bu aralar indirim olduğu için yoğunluk olabilir kargoya verdikten sonra 2-3 iş günü içinde teslim ediyolar

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Az önce görüştüm, 55 kişi beklemem sonucunda aldığım cevap "Ayın 19-24 arası yapılan siparişler 30 Kasım itibariyle kargoya verilmeye başlanacak" oldu. Bilginiz olsun :)

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
Az önce görüştüm, 55 kişi beklemem sonucunda aldığım cevap "Ayın 19-24 arası yapılan siparişler 30 Kasım itibariyle kargoya verilmeye başlanacak" oldu. Bilginiz olsun :)
Peki 30 kasımda herkesinkini aynı anda mı verecekler Yoksa yine sıra mı olacak?

Top Bottom