30 Günlük İade Süresi Olan Amazon mu, Itopya mı?

Onu bende vatanda yaşıyordum kioxia G3 plus M2 SSD yi öylece elime vermeye kalktılar dedim orada dur kutusuz satiliyor diyor dedim jelatin bir şey demi yok yok dediler almadım işlemci aldım arkadaşıma 7600x ya jelatin koruyucu plastik de mi.olmaz ellerinde ne ahlaksızlar yav elimize verdiler işlemciyi öyle götürdük
Vatanda bana ekran kartımı sapphire 6600'ü pahalıya satmışlardı 1 sene önce

Teşekkür ederim ❤️
Amazondan gönül rahatlığıyla ürün alabilirsiniz kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum zarar verdiğim ekran kartını mı iade almadılar yanlışlıkla kutudan çıkarıp bozduğum anakartı mı almadılar daha ne olsun fakat durumları belirttim o şekilde iade ettim kendilerine bize muhakkak gönderin diyorlar zarar görsede

Vatanda bana ekran kartımı sapphire 6600'ü pahalıya satmışlardı 1 sene önce
iyide burdaki olay farklı değilmi yani pahalıya satmış ama almak yada almamak diğer mağazalara bakmak senin elinde olan bir durum

bu arada bende MSİ markasına ait 10k lık bir monıtorunu iade etmiştim sorun olmadı sadece 1 ölü pikseli vardı bişey demen aldılar 7 gün geçmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozamanlar cahildim hocam pc konusunda sadece roblox kaldıran pcye sahiptim önceden 2024de yeni pc alınca acıldım pc konusunda
Yani dediğim olaya çıkıyor biraz araştırmak şart alacağın şey her ne olursa olsun

bu arada bende MSİ markasına ait 10k lık bir monıtorunu iade etmiştim sorun olmadı sadece 1 ölü pikseli vardı bişey demen aldılar 7 gün geçmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani dediğim olaya çıkıyor biraz araştırmak şart alacağın şey her ne olursa olsun
Hocam amazon satın alırken vergi kesiyormu yoksa monitörün aynı parasında kalıyormu sepete eklediğimde 4900 gözüküyordu daha fazla çıkarmı?

Çok mesaj yazılmış pndan sorim yardıma ihtiyacınız varmı halen

Gerçekten bunu Ankara şubesinde yaşadım yanımda babamda vardı çok utandım gitmeden önce çok övmüştüm firmayı ancak bu olayı yaşadıktan sonra bir daha alışveriş yapmamak üzere kendime söz verdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri