Neler Yeni

İtopya Kargolama Süreci(Ne yapmalıyım)

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
Perşembe günü öğle saatlerinde aldığım soğutucu halen kargoya verilmedi , müşteri hizmetleri ile görüşmeye çalışıyorum 75 kişi sıra atıyor 55dk hatta kalıyorum sonlara doğru gelince aramayı kapatıyor
ulaşamıyorum yani
ne yapmam gerekiyor bu ilk itopya deneyimim

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
30 kasımdan sonra kargolanacak diye biliyorum

FurkanFTTH

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Furkan
Bekleyeceksin yoğunluk çok kampanya çok o yüzden elbet verilir kargoya sorun yaşamazsın

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
30 kasımdan sonra kargolanacak diye biliyorum
hocam böyle bir şey varsa iade edeyim ürünün ac kampanyası var o yüzden aldım elime gelmeden bitecek bu ne saçma iş

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
hocam böyle bir şey varsa iade edeyim ürünün ac kampanyası var o yüzden aldım elime gelmeden bitecek bu ne saçma iş
iptal edersen indirimi gidiyor ben iptal ettim bir ürün daha eklemek için indirim gitmiş

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ah ah yavrum itopya güvenilirdir ama 1 hafta önceden kargoya vermiyor 8gün önce kart aldım 2saat önce elime ulastı :)
Bazı rivayetlere göre bazı arkadaşların kargosu 3 gün sonra ulaşmış ama kim onlar bizlerde bilmiyoruz.

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
Ah ah yavrum itopya güvenilirdir ama 1 hafta önceden kargoya vermiyor 8gün önce kart aldım 2saat önce elime ulastı :)
Bazı rivayetlere göre bazı arkadaşların kargosu 3 gün sonra ulaşmış ama kim onlar bizlerde bilmiyoruz.
Bana bir sonraki gün hemen ulaşmıştı amma velakin ne indirim günü ne de başka bir gündü normal gündü o yüzden 😃

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Cenk
Bana bir sonraki gün hemen ulaşmıştı amma velakin ne indirim günü ne de başka bir gündü normal gündü o yüzden 😃
Bu aralar yoğun daha once banada erken geldiği oldu. Şuan montajlı bir sistem sipariş ettim 17.gününde hala bekliyorum :)

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Perşembe günü öğle saatlerinde aldığım soğutucu halen kargoya verilmedi , müşteri hizmetleri ile görüşmeye çalışıyorum 75 kişi sıra atıyor 55dk hatta kalıyorum sonlara doğru gelince aramayı kapatıyor
ulaşamıyorum yani
Bende Pazar günü monitor sipariş ettim hala kargoya verilmedi montaj gerekmeyen siparişler 3 günde kargoya verilir diyordu ama halen verilmedi.Sanirim çok yoğunlar.

112ATT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burakhan
2 kart 2 sdd 7bin liralık siparişim bekliyorum elbet gelir

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
ulaşamıyorum yani
bende cuma günü mouse klavye aldım hala bekliyorum bir de 3 gün diyorlar :D

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ah wraith prism, üzümlü kekim.

Top Bottom