arkadaşlar ortalama 200-250 TL önerebileceğiniz fiyat performans mouse var mı ?
yok mu önerisi olan ?
Kullanıyorum ve gerçekten memmunum fakat 230 tlyi hak ediyor mu emin değilim.HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
indirimden 180₺ ye almıştım efsane mouse elin büyükse küçük gelirHP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
zamanında 150tl di ağlicam kudurcam ya niye böyleindirimden 180₺ ye almıştım efsane mouse elin büyükse küçük gelir
https://www.hepsiburada.com/hp-omen...97eL2lQimPNEvcE83nKsRtWi8WkwtGeAaAsF8EALw_wcB bence bu fiyata daha iyisi yokturarkadaşlar ortalama 200-250 TL önerebileceğiniz fiyat performans mouse var mı ?
150₺ oldu mu hiç bilmiyorum ama galiba omen 400 ile karıştırıyor olabilirsinzamanında 150tl di ağlicam kudurcam ya niye böyle
Bu mouse gerçekten güzel ama aşırı ağır bence ya... Özellikle metal kablo ağırlık yapıyor. Spray vsde avantaj sağlıyor ama koldan oynayan varsa can çekişir.https://www.hepsiburada.com/hp-omen...97eL2lQimPNEvcE83nKsRtWi8WkwtGeAaAsF8EALw_wcB bence bu fiyata daha iyisi yoktur
Hem omen 400 hem 600 hem de reactor kullandım o yüzden biliyorum.Bu mouse gerçekten güzel ama aşırı ağır bence ya... Özellikle metal kablo ağırlık yapıyor. Spray vsde avantaj sağlıyor ama koldan oynayan varsa can çekişir.
valla ben kullanıyorum şahsi fikrim ağır mouseda bence daha iyi oynanıyor fps oyunlarıBu mouse gerçekten güzel ama aşırı ağır bence ya... Özellikle metal kablo ağırlık yapıyor. Spray vsde avantaj sağlıyor ama koldan oynayan varsa can çekişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem omen 400 hem 600 hem de reactor kullandım o yüzden biliyorum.
hayır karıştırmıyorum zamanında almak istemiştim bu modeldi 150tl indirimlerle olmuştu indirimsiz 180tl falandı param yokmuş150₺ oldu mu hiç bilmiyorum ama galiba omen 400 ile karıştırıyor olabilirsin
Tabii. Sadece uyarımı yaptım, ikisini de kullandım ve sensörü daha iyi olmasına ve yazılımı olmasına rağmen 600 ü kullanıyorum şu an. Daha iyi oturdu elime nedense.valla ben kullanıyorum şahsi fikrim ağır mouseda bence daha iyi oynanıyor fps oyunları