Neler Yeni

ITOPYA KUARK-VANE HAZIR SİSTEM ALINIR MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Demir

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Jiyu
Windforce çok tavsiye edilmiyor , bu bütçede sürekli sistem çıkıyor.
Bence galax zotac gibi kartları olan sistem almak daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windforce çok tavsiye edilmiyor , bu bütçede sürekli sistem çıkıyor.
Bence galax zotac gibi kartları olan sistem almak daha iyi
Hocam peki yani bu belirgin bi sorun çıkarır mı şuanda hali hazırda RX 5500 XT kullanıyorum ve driver sorunlarından dolayı bıktım tam ekran dahi video izliyemiyorum daha uygun fiyatlara AMD sistemler var ama artık asla hiçbir şekilde güven vermiyor. Bu bütçeninde pek üstüne çıkma şansım yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

xNotter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yasin Sinan
Başlıktada belirttiğim gibi sizce alınır mı? Güç kaynağı powerboost olduğu için bunu FSP olarak değiştirmeyi düşünüyorum.
sinejide daha iyi modeli var

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Jiyu
19-21k arası sürekli f/p 4060 sistemler çıkıyor.
Hatta arada ddr5 4060 sistemler de denk gelebiliyor , f/p sistem kovala.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sinejide daha iyi modeli var
Hocam İtopyanın mağazasına daha yakın olduğum için İtopyayı tercih ettim ama genede cevabınız için teşekkür ederim sistemi bugün satın aldım mağazaya giderek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

19-21k arası sürekli f/p 4060 sistemler çıkıyor.
Hatta arada ddr5 4060 sistemler de denk gelebiliyor , f/p sistem kovala.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim sistemi bugün satın aldım dediğiniz gibi ddr5 tabii ki daha iyi ancak ddr4 ddr5 gibi bi takıntım yok genel olarak The Last of Us, RDR bu tarz oyunları rahat bir şekilde oynayabilmek için aldım ve yukardada yazdığım gibi yaşadığım sorunlarda bıktırdığı için biraz acele etmek istedim.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Jiyu
Hocam İtopyanın mağazasına daha yakın olduğum için İtopyayı tercih ettim ama genede cevabınız için teşekkür ederim sistemi bugün satın aldım mağazaya giderek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam cevabınız için teşekkür ederim sistemi bugün satın aldım dediğiniz gibi ddr5 tabii ki daha iyi ancak ddr4 ddr5 gibi bi takıntım yok genel olarak The Last of Us, RDR bu tarz oyunları rahat bir şekilde oynayabilmek için aldım ve yukardada yazdığım gibi yaşadığım sorunlarda bıktırdığı için biraz acele etmek istedim.
Hayırlı olsun , güle güle kullanın. 19k'dan fazla vermediğiniz sürece sorun yok 5600 ve 4060 için

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömer Demir
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Geldi mi sistem, memnun musunuz 😊?
Hocam teşekkür ederim öncelikle daha elime ulaşmadı maalesef abim İstanbulda olduğu için mağazadan satın aldı ve kargoyla gelmeyecek direkt mağazadan biz alacağız ama buna rağmen yılbaşı dolayısıyla yoğunluk olduğu için 1 Ocak’a kadar süre vermişler. Ama bu hafta elimde olur diye düşünüyorum. Elime ulaştığı gibi ilk işim haber etmek olur.

Top Bottom