Neler Yeni

🔥İndirim İTOPYA MLD 500GB M2 699TL🔥

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,700
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
uğur demirel

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Falekess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Gökhan
Marka nasıl arkadaşlar ilk defa duyuyorum?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,700
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu mld markası yeni mi çıktı ilk defa duyuyorum sata ssd alacaktım itopyada 523 TL marka güvenilir mi
Mld vektron bünyesi altında 1995 yılından beri hizmet veriyor yeni değil yani

SadeceSeyf

80+ Gold

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
vaad edilen okuma yazma hızları verilmiyor diye bir çok yorum var ama fiyatı iyi gibi

Dev1ce

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Burak
Bu ssd yi almayın o değerleri vermiyo max 2100-1700

KnightDavion

80+ Bronze
Bu ssd yi almayın o değerleri vermiyo max 2100-1700

Vadettiği değerlere 1 tüketici bile ulaşamazken, o markaya güvenip de verilerini o üründe saklamak tartışılır. Alırsanız, ertesi gün bozulsa içine koyduğunuz verilere üzülmeyeceğiniz şekilde kullanım önerebilirim.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Marka nasıl arkadaşlar ilk defa duyuyorum?
önermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vadettiği değerlere 1 tüketici bile ulaşamazken, o markaya güvenip de verilerini o üründe saklamak tartışılır. Alırsanız, ertesi gün bozulsa içine koyduğunuz verilere üzülmeyeceğiniz şekilde kullanım önerebilirim.
artılıyorum 1tb modelini kullanıyorum 2.4gbnın üstüne cıkaramadım henüz zibilyon tane test ile beraber

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,700
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Knka markayı kötülemek ne kadar iyi bilemedim kaldı ki Abdullah Hacıgul de paylaşıyor bu SSD yi öyle bilmeden onermez PC hocası da koyuyor sistemlerine araştırma yapıyorlardır herhalde

KnightDavion

80+ Bronze
Knka markayı kötülemek ne kadar iyi bilemedim kaldı ki Abdullah Hacıgul de paylaşıyor bu SSD yi öyle bilmeden onermez PC hocası da koyuyor sistemlerine araştırma yapıyorlardır herhalde

Ben tartışılır dedim hocam. Sonuç olarak ürünün üzerinde yazan değerlere neredeyse kimse ulaşamıyor. O marka o değerlere ulaşılamadığını bilmiyor mu? Bal gibi biliyor. O değerlere ulaşılamadığını bildiği halde ürünün üzerine o değerleri bile isteye yazmıyor mu? Sizce bu etik mi? Güvenilir mi? Örnek olarak bir HDD'den bu SSD'ye geçip, 20 yıllık fotoğraflarınızı bu SSD'de saklamak ister misiniz?

önermem

artılıyorum 1tb modelini kullanıyorum 2.4gbnın üstüne cıkaramadım henüz zibilyon tane test ile beraber

İnternet servis sağlayıcıları gibi... Biz 3300/3100 değerlerini alırsınız demedik. "E kadar" dedik. 3300'e kadar dediysek 1200 de alabilirsiniz 2200 de. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,600
Üyeler
166,240
Son üye
suatron
Top Bottom