Neler Yeni

İtopya ModArt-RED alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali İskender
Arkadaşlar selam,Unreal engine,Zbrush ,İllüstratör,Unity,Blender,Photoshop,C,C++ gibi yazılımları kullanacağım. Linkteki bilgisayar nasıl sizce ? Uzun süreli olması için masaüstü bakıyorum bütçem azaldı 16K kadar bütçem var. Başka bir sistem önerirseniz de çok iyi olur.

https://www.itopya.com/modart-red_h20148

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
hocam sistem güzel ama fiyatı bence biraz pahalı.alsatçılardan daha uygun fiyata bulup almanızı öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali İskender
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sistem güzel ama fiyatı bence biraz pahalı.alsatçılardan daha uygun fiyata bulup almanızı öneririm
O şekilde çok sorun çıkıyor onun için hazır sistem almak istiyorum. Fiyatına değecek ve uzun süreli gidecek bir sistem bulsam direkt alıcam ama bilgisayarlardan hiç anlamıyorum.

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
O şekilde çok sorun çıkıyor onun için hazır sistem almak istiyorum. Fiyatına değecek ve uzun süreli gidecek bir sistem bulsam direkt alıcam ama bilgisayarlardan hiç anlamıyorum.
bu sistem cumartesi günü 11500 den satıldı. alaatçılar sistemi alıp daha ellerine geçmeden 13bin civarı satmaya basladılar.aynı sistemi alacaksanız 2bin lira fazla vermeye gerek yok. onlardan alıcagınız sıstem de sıfır zaten ellerine bile ulaşmadı çoğunun. ellerine ulaşınca size verirler direkt

Lonvardw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kingosman
Hocam bu 11.500 e çıkmıştı özellikleri iyi ama 15 bilemem

Farway

80+ Silver
Piyasada 3050 li sistemler 12k ya satılıyor,işlemciside 5500. Modart alınır kasayı değiştirmeni öneririm. Alsatçılardan da daha ucuza alabilirsin,tercih meselesi hangi şehirdeysen elden hallet derim.

Top Bottom