Arkadaş sanırım süreci hızlandırmak istiyor. Eğer öyle bir seçenek varsa ödeme ekranında çıkar. Yoksa depoları büyük ihtimalle mağazalarından farklı bir yerdedir direk depodan kargoya gönderim sağlanır diye düşünüyorum.sipariş verirsen eğer kargo ile gönderimi sağlanır, senin gidip almana gerek yok.
Ürünün yarın elime ulaşması lazım. Mağazanın yakınındayım siparişi online versem yarin ulaşır mısipariş verirsen eğer kargo ile gönderimi sağlanır, senin gidip almana gerek yok.
Mağaza da stok var ama indirim biter diye korkuyorum. Eğer bitmezse gidip sabah alicamArkadaş sanırım süreci hızlandırmak istiyor. Eğer öyle bir seçenek varsa ödeme ekranında çıkar. Yoksa depoları büyük ihtimalle mağazalarından farklı bir yerdedir direk depodan kargoya gönderim sağlanır diye düşünüyorum.
Tam bilgim olmadığı için seni yanlış yönlendirmek istemem dostum. Umarım indirim bitmez. Hangi fareye bakmıştın?Ürünün yarın elime ulaşması lazım. Mağazanın yakınındayım siparişi online versem yarin ulaşır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mağaza da stok var ama indirim biter diye korkuyorum. Eğer bitmezse gidip sabah alicam
Pugio IITam bilgim olmadığı için seni yanlış yönlendirmek istemem dostum. Umarım indirim bitmez. Hangi fareye bakmıştın?
asusun kampanyasıda var araştır internetten 100 tl sini geri ödüyor (asus)Pugio II
Bunu mesai saati içerisinde Itopya'yı arayıp sorsan daha mantııklı değil miItopya dan mouse beğendim indirim saat 12 de bitiyor şimdi sipariş versem yarın gidip mağazadan alabilir miyim?
indirim 8Ürünün yarın elime ulaşması lazım. Mağazanın yakınındayım siparişi online versem yarin ulaşır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mağaza da stok var ama indirim biter diye korkuyorum. Eğer bitmezse gidip sabah alicam
Şimdi karar verdimBunu mesai saati içerisinde Itopya'yı arayıp sorsan daha mantııklı değil mi
bakalım muhtemelen indirim devam edicekindirim 8Alıntıyı görüntüle agustosta bitiyor itopya arada öyle gosteriyor 6 saate bitiyor felan diye