Neler Yeni

Itopya mouse Mağazadan Nasıl Alırım?

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Itopya dan mouse beğendim indirim saat 12 de bitiyor şimdi sipariş versem yarın gidip mağazadan alabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
sipariş verirsen eğer kargo ile gönderimi sağlanır, senin gidip almana gerek yok.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
sipariş verirsen eğer kargo ile gönderimi sağlanır, senin gidip almana gerek yok.
Arkadaş sanırım süreci hızlandırmak istiyor. Eğer öyle bir seçenek varsa ödeme ekranında çıkar. Yoksa depoları büyük ihtimalle mağazalarından farklı bir yerdedir direk depodan kargoya gönderim sağlanır diye düşünüyorum.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünün yarın elime ulaşması lazım. Mağazanın yakınındayım siparişi online versem yarin ulaşır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş sanırım süreci hızlandırmak istiyor. Eğer öyle bir seçenek varsa ödeme ekranında çıkar. Yoksa depoları büyük ihtimalle mağazalarından farklı bir yerdedir direk depodan kargoya gönderim sağlanır diye düşünüyorum.
Mağaza da stok var ama indirim biter diye korkuyorum. Eğer bitmezse gidip sabah alicam

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ürünün yarın elime ulaşması lazım. Mağazanın yakınındayım siparişi online versem yarin ulaşır mı

Mağaza da stok var ama indirim biter diye korkuyorum. Eğer bitmezse gidip sabah alicam
Tam bilgim olmadığı için seni yanlış yönlendirmek istemem dostum. Umarım indirim bitmez. Hangi fareye bakmıştın?

• Beğen
Reaksiyonlar: NMK.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Itopya dan mouse beğendim indirim saat 12 de bitiyor şimdi sipariş versem yarın gidip mağazadan alabilir miyim?
Bunu mesai saati içerisinde Itopya'yı arayıp sorsan daha mantııklı değil mi :D

LiarGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Melik Özçakır

indirim 8
resim_2021-08-29_231619.png
agustosta bitiyor itopya arada öyle gosteriyor 6 saate bitiyor felan diye

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Top Bottom