Neler Yeni

Öneri İtopya Outlet Ürünleri Toplu Görebileceğiniz Websitesi

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar merhabalar,

Kendi yapmış olduğum siteyi önermek istiyorum. Herhangi bir para vs kazanmıyorum buradan zaten reklam vs de yok. Tüm ürünleri tek sayfada görebilirsiniz. Ben arada açıp güncelliyorum son güncellenme tarihini de görebilirsiniz.

Site: https://firsatgamingx.vercel.app

İtopyanın outlet mağazası Kartal'da bulunuyor. Google mapsden görebilirsiniz.

Not: Bu sitedeki fiyatlar doğru olan. İtopyada göreceğiniz fiyatlar farklı olabilir. Mağazalar seceneğinde outlette parantez içinde yazan fiyat doğru

Not2: Siteyi manuel güncelliyorum o yüzden bazen uzun süreler güncellenmeyebilir haberiniz olsun :D

Son düzenleme:

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Arkadaşlar merhabalar,

Kendi yapmış olduğum siteyi önermek istiyorum. Herhangi bir para vs kazanmıyorum buradan zaten reklam vs de yok. Tüm ürünleri tek sayfada görebilirsiniz. Ben arada açıp güncelliyorum son güncellenme tarihini de görebilirsiniz.

İtopyanın outlet mağazası olduğunu bilmiyordum. Paylaşımınız için teşekkürler. Yer imlerine ekledim. Ara sıra bakacağım.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
İstanbulda bir tanıdık olması lazım ya

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Süper bir uygulama olmuş ellerinize sağlık . Outlet mağazası olduğunu bilmiyordum bende.. Gidip fiziki gezdiniz mi mağazayı oldukça merak ettim doğrusu?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Süper bir uygulama olmuş ellerinize sağlık . Outlet mağazası olduğunu bilmiyordum bende.. Gidip fiziki gezdiniz mi mağazayı oldukça merak ettim doğrusu?
Gezdim evet ürün de satın aldım oradan ucuza baya. Sonra dedim bunları tek yerde toplayayım

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Arkadaşlar merhabalar,

Not: Bu sitedeki fiyatlar doğru olan. İtopyada göreceğiniz fiyatlar farklı olabilir. Mağazalar seceneğinde outlette parantez içinde yazan fiyat doğru
Bu outlet ürünleri mağazadan alınınca sıfır değil mi ? Kapalı kutusunda. Faturalı, garantili doğru mu ?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Gezdim evet ürün de satın aldım oradan ucuza baya. Sonra dedim bunları tek yerde toplayayım

Peki ürünler örn. monitörler. Iade vs. edilmiş ürünlermi yoksa direk büyük hasarlı vs mi ?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu outlet ürünleri mağazadan alınınca sıfır değil mi ? Kapalı kutusunda. Faturalı, garantili doğru mu ?
Yok hayır :D İade defolu kısmi kırıklar olabiliyor her üründe garanti olamıyor ama faturası var.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Peki ürünler örn. monitörler. Iade vs. edilmiş ürünlermi yoksa direk büyük hasarlı vs mi ?
Monitörlerin hepsi ölü pikselli. İade veya mağaza açıp bakıyosunuz ya ölü pikselli kutusu kapanıp buraya geliyor

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Yok hayır :D İade defolu kısmi kırıklar olabiliyor her üründe garanti olamıyor ama faturası var.
Haa, bir nevi ikinci el gibi, anladım. Şöyle bir dolaştımda fiyatlar baya uygun ya. Gidip görerek, deneyerek almak lazım.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,029