Neler Yeni

Öneri İtopya Outlet Ürünleri Toplu Görebileceğiniz Websitesi

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Arkadaşlar merhabalar,

Kendi yapmış olduğum siteyi önermek istiyorum. Herhangi bir para vs kazanmıyorum buradan zaten reklam vs de yok. Tüm ürünleri tek sayfada görebilirsiniz. Ben arada açıp güncelliyorum son güncellenme tarihini de görebilirsiniz.

Site: https://firsatgamingx.vercel.app

İtopyanın outlet mağazası Kartal'da bulunuyor. Google mapsden görebilirsiniz.

Not: Bu sitedeki fiyatlar doğru olan. İtopyada göreceğiniz fiyatlar farklı olabilir. Mağazalar seceneğinde outlette parantez içinde yazan fiyat doğru
Hocam harikasın valla, tek tek bakıyordum ürünlere, kendi sitesinde stok yok diyor fakat "mağazalarda" yazısına tıklayınca outlette görünenler bile var

Ysuflix

80+ Gold
elden gidip alınıyor değilmi?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Bu posttan sonra sabah 10da sıra olmaz inş :D Ben kendi instagram sayfamda reels videosu ile çekip de attım orayı. Tabii takipciler gördüler de foruma sonradan paylaştım

Yeni bir takipçi geliyor 1 sn :)))

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Ysuflix

80+ Gold

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar merhabalar,

Kendi yapmış olduğum siteyi önermek istiyorum. Herhangi bir para vs kazanmıyorum buradan zaten reklam vs de yok. Tüm ürünleri tek sayfada görebilirsiniz. Ben arada açıp güncelliyorum son güncellenme tarihini de görebilirsiniz.

Site: https://firsatgamingx.vercel.app

İtopyanın outlet mağazası Kartal'da bulunuyor. Google mapsden görebilirsiniz.

Not: Bu sitedeki fiyatlar doğru olan. İtopyada göreceğiniz fiyatlar farklı olabilir. Mağazalar seceneğinde outlette parantez içinde yazan fiyat doğru
Daha önce bir kere Teknobiyotik outletten alışveriş yapmıştım, İtopyanın outleti olduğunu bile bilmiyordum. Çok faydalı bi site olmuş, teşekkürler. Elinize sağlık.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Daha önce bir kere Teknobiyotik outletten alışveriş yapmıştım, İtopyanın outleti olduğunu bile bilmiyordum. Çok faydalı bi site olmuş, teşekkürler. Elinize sağlık.
Rica ederim güle güle kullanın. Zamanım olsa aklımda başka fikirler de var da bakalım. Yakında kendi sitelerine de koyarlar böyle bir özellik halbuki koyması çok zor da değil 2-3 saatte falan yapmışımdır yani

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Hocam başka mağazalar için var mı böyle bir uygulaman veya outlet mağazasını internet sayfasından takip edebileceğimiz güvenilir firmalar var mı?

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Rica ederim güle güle kullanın. Zamanım olsa aklımda başka fikirler de var da bakalım. Yakında kendi sitelerine de koyarlar böyle bir özellik halbuki koyması çok zor da değil 2-3 saatte falan yapmışımdır yani
Hocam geliştirme olarak ticaretini bile yaparsınız :D

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hocam başka mağazalar için var mı böyle bir uygulaman veya outlet mağazasını internet sayfasından takip edebileceğimiz güvenilir firmalar var mı?
Valla itopya benim özel ilgi alanım o yüzden orayı biliyorum sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunların şuan sadece mağaza satışı mı var?
Kartaldaki outletten satışı var başka yerde yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam geliştirme olarak ticaretini bile yaparsınız :D
Çok geliştirirsem muhtemelen işi abonelike çeviririm o yüzden bir şey diyemicem :D

Ysuflix

80+ Gold
gidecek olan varmı

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Canlı destek veya müşteri hizmetlerinden falan outlet ürünün akıbeti hakkında bilgi alabiliyor muyuz acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,195
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom