cemtastan2301
80+ Gold
Siteye girebildim de fiyatı çok iyiymiş, elimdekini satıp bunu mu alsam mantıklı olur mu ? Gigabyte'ın sondaki ekran kartı çok güzelmiş.
Vallahi sondaki karta aşık oldum bence almaya değer ama alana kadar stok kalır mı bilememSiteye girebildim de fiyatı çok iyiymiş, elimdekini satıp bunu mu alsam mantıklı olur mu ? Gigabyte'ın sondaki ekran kartı çok güzelmiş.
Alınır bence hemen alSiteye girebildim de fiyatı çok iyiymiş, elimdekini satıp bunu mu alsam mantıklı olur mu ? Gigabyte'ın sondaki ekran kartı çok güzelmiş.
Bir 10 dk daha bitmezse alırım kesinlikle.Vallahi sondaki karta aşık oldum bence almaya değer ama alana kadar stok kalır mı bilemem
Elimdekini satacağım bu daha iyi. Bende ki SSD, işlemci ve ramleri değiştirip elimdekini satarım.Alınır bence hemen al
Al sat yapsan bile kâr
Ticaret kafasıRamden ve kasadan kisin 12600tl ediyor sonra o fiyata ekran kartini satin elinizde 3600lu bir sistem kalir onuda 3kya satsan 3k kâr etmis olursun ytd
Zarar etmen mümkün değilArkadaşlar zarar etmem dimi dediğimi yapsam ?
Elimdeki sistem 13K'dan fazla eder yani değil mi ?Şimdi girebildim, bu itopya çok garip yahu
Aynı kasanın beyazında ve rami 3000mhz den 3200e çıkarınca fiyat azalıyor Sistemi iyileştiriyorum fiyat düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zarar etmen mümkün değil
Ne zararı kanka kart zaten canavar kart deli kar edersin.Arkadaşlar zarar etmem dimi dediğimi yapsam ?