Sistemimi götüreceğim faturasıyla beraber Bir de bıraktıgım 2 resimdeki şeyler eksik o siya silikon tarzı ve ASUS kutusu ekran kartının kutusunun üstünde çok hafif yırtık var. Onun dışında her şey tam eksiksiz. o kutuların olmaması sıkıntı çıkarırmı
Yo sorun var sistemde o yüzden gönderiyorum parçalarda sıkıntı yok ama fps drop yiyorum çözüm odaklı gönderiyorumDeğişim amaçlı teslim etmiyorsan kutudaki hasarın hiçbir önemi yok hocam.
Tamamdır o zaman zaten ürüne bakacakları için kutudan problem vs. çıkarmazlar. Yolla gitsin hallederler umarım.Yo sorun var sistemde o yüzden gönderiyorum parçalarda sıkıntı yok ama fps drop yiyorum çözüm odaklı gönderiyorum
umarım Sistemimde baya garip bir sorun var 160 gündür bende ilk günden beri fps drop problemi var bu süre zarfında yapmadıgım test kalmadı asıl ilginç taraf 1 tane bile sorun çıkmıyor her oyunda msi afterburnerdan kontrol ediyorum her şey normal ama bazı oyunlar droptan oynanmıyor kitleniyor lol filan oynanabilir ama arada sırada yapıyor bi ara cpu durduk yere %100 oldu neyse anlatmam boş teşekkürlerTamamdır o zaman zaten ürüne bakacakları için kutudan problem vs. çıkarmazlar. Yolla gitsin hallederler umarım.