Neler Yeni

İTOPYA SİSTEMİ 1660s

berk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
berk sayan
Sistem hakkındaki düşüncelerinizi nelerdir b450 seçeneğini kullanmak sizce şart mıdır?
Rami daha sonra kendim 16gb yapacağım elimde 1adet aynı ramden var.
Valorant csgo gta5 gibi oyunlar oynayacağım
Başka sistem öneriniz varsa link bırakırsanız sevinirim

rapstarjustercik

80+ Bronze
B450 bence gerekli, çünkü daha geleceğe yönelik, ayrıca A320 VRM birimleri işlemciyi tam olarak besleyemeyip sorun çıkarabilir. Isınma sorunu da çıkarabilir. Uzun kullanımda sizi yorar. Ayrıca b450m ile gelecekte sıkıntı çekerseniz overclockta yapabilirsiniz.

berk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
berk sayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD kronik sorunlu, anakart biraz düşük, ram 8 GB ve fiyatı... ben tercih etmezdim.
Rami 16 yapacağım dedim elimde ram var okumadin galiba
Anakarti da b450 yapabilirim dedim piyasada daha ucuzunu bulamadım bu özelliklerde

berk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
berk sayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
B450 bence gerekli, çünkü daha geleceğe yönelik, ayrıca A320 VRM birimleri işlemciyi tam olarak besleyemeyip sorun çıkarabilir. Isınma sorunu da çıkarabilir. Uzun kullanımda sizi yorar. Ayrıca b450m ile gelecekte sıkıntı çekerseniz overclockta yapabilirsiniz.
Anakart harici okey gibi b450 yapıp elimdeki ram ile 16gb a yükseltip yazidigim oyunları oynayabilirim değil mi?
Ayrıca darboğaz gibi bir şey olacağını da düşünmüyorum bilgisi olan varsa söylerse sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ssd sorunlu anakart düşük 8gb ram 😟 kötü alınmaz
Hocam yazdıklarımı okumuyor musunuz elimde aynı ramden var 16gb yapacağım anakarti da b450 yapabilirim tek sorun SSD onu da satıp üstüne para koyabilirim daha iyi bir sistem onerin varsa link bırakırsan sevinirim dostum

berk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
berk sayan
Kanka kasası kötü fan yok sıvı soğutucu lazım
Bu sistem ilgimi çekti inceleyebilir misiniz arkadaşlar

EPekzy

80+
Kanka kasası kötü fan yok sıvı soğutucu lazım
Bu sistem ilgimi çekti inceleyebilir misiniz arkadaşlar
SSD konusunda bir fikrim yok ama onun dışında iyi duruyor attığın sistem.

Top Bottom