Neler Yeni

İtopya SYSTEM-3050 Alınır Mı?

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
Rx 6600-6600xt'li sistem toplamak daha mantıklı.
Toplama yapamıyordum maalesef ondan hazır sisteme kaydım alacağım zaman fiyat olarak da baktığımda diğer yerlere göre en iyisi buydu bana göre

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
İleride kasa ve güç kaynağını değiştirin. Önü mesh panel olan bir kasa almanızı tavsiye ediyoruz. Güç kaynağı olarak ise daha sağlam model alabilirsiniz. Şimdilik bunlarla idare edin.
Teşekkür ederim çok mu kötü psu normalde ben kasa crosair spec delta kullanmaı düşünüyordum ama seçeneklerde yoktu itopyada sistemlerde kullanınca bu kasayı sorun olmaz diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman aldın?
Cuma günü o zaman pc hocası 6400 lü sistem atmıştı

Üzmez hocam üzmez hayırlı olsun
Teşekkür ederim kankam

Üzmez hocam üzmez hayırlı olsun
Teşekkür ederim kankam

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Teşekkür ederim çok mu kötü psu normalde ben kasa crosair spec delta kullanmaı düşünüyordum ama seçeneklerde yoktu itopyada sistemlerde kullanınca bu kasayı sorun olmaz diye düşündüm

Cuma günü o zaman pc hocası 6400 lü sistem atmıştı

Teşekkür ederim kankam

Teşekkür ederim kankam
Hocam şimdilik sorun çıkarmaz ancak sisteminiz değerli sizin için sonuçta binlerce lira vererek alıyorsunuz. Ani elektrik kesintilerinde, kısa devrelerde ve aşırı güç yüklenmelerinde sorun çıkarmaması adına iyi bir PSU almak lazım. Bu tarz markalarda genelde pek olumlu yorumlar yapılmıyor.

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
Alanı üzecek bi sistem değil. Darısı anlamayanların başına
İnşallah üzmez ama hangi sistemi beğendireceğimi şaşırdım açıkcası herkes başka bir şey diyordu ben de bu sistemi sormadan aldım yoksa kafam çok karışıyor daha önce de bundan uygun daha iyi bir sistem paylaşmıştım bekle dediler almadım kaçırdım o y

Alanı üzecek bi sistem değil. Darısı anlamayanların başına
İnşallah üzmez ama hangi sistemi beğendireceğimi şaşırdım açıkcası herkes başka bir şey diyordu ben de bu sistemi sormadan aldım yoksa kafam çok karışıyor daha önce de bundan uygun daha iyi bir sistem paylaşmıştım bekle dediler almadım kaçırdım o y

Hocam şimdilik sorun çıkarmaz ancak sisteminiz değerli sizin için sonuçta binlerce lira vererek alıyorsunuz. Ani elektrik kesintilerinde, kısa devrelerde ve aşırı güç yüklenmelerinde sorun çıkarmaması adına iyi bir PSU almak lazım. Bu tarz markalarda genelde pek olumlu yorumlar yapılmıyor.
teşekkür ederim ilerde değişirim

Kanka bu pcler ilk çıktığında önermişssin şimdi bunu deme sebebin neydi tam olarak

Top Bottom