mionellessi
80+
İtopya firmasından yaklaşık 2 ay önce hazır sistem aldım. Bilgisayarı yüksek performansa alınca veya herhangi bir oyuna girince anakartta işlemci çevresinden cızırtı sesi geliyor. Bilgisayarın güç kaynağının fanı PC boşta iken bile sürekli çok sesli çalışıyor. İtopya'ya bilgisayarımı 2 kez gönderdim. İlkinde hiçbir sorun yok dediler. İkinci gönderişimde anakartı değişmişler ve sorun giderildi yazmışlar fakat sorun hâlâ devam ediyor. Güç kaynağının yüksek sesle çalışmasına ise ısrarla sorun yok diyorlar.
Keşke bu firmadan alışveriş yapmasaydım diyorum. İade de almıyorlar, müşteriyi zor durumda bırakmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bu firmaya hakkımı helal etmiyorum.
Bu firmadan alışveriş yapacaklar için bu süreci anlatmak istedim, herkese iyi günler.
Keşke bu firmadan alışveriş yapmasaydım diyorum. İade de almıyorlar, müşteriyi zor durumda bırakmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bu firmaya hakkımı helal etmiyorum.
Bu firmadan alışveriş yapacaklar için bu süreci anlatmak istedim, herkese iyi günler.