Samurai V
80+
MD2 sistem satışa çıktığında yoğunluk olmuştu.MD2 sistemi satın aldım bankadan satın alımla ilgili mesaj geldi ama itopya sisteminde gözükmedi. Pazartesi günü aradığımda işlem detayını mail ile taraflarına iletmemi istediler, gönderdim cevap vermediler salı günü aradım telefonu açtığım gibi "paranız 72 saatte ödeme yaptığınız karta aktarılacaktır" dediler. Teşekkür edip kapattım, perşembe günü tekrar aradım öğleden sonra bankaların kapandığını ve paranı pazartesi günü aktarılacağını söylediler. Bu gün pazartesi hala paramı aktarmadılar, aradım 1 saat bekletip kapattılar tekrar arıyorum şu an ama çok sinirliyim parayı alırken 1 saniye beklemiyorlar ama para iadesinde ve müşteri hizmetlerinde 2 saat bekletiyorlar. @Abdullah Hacıgül abi keşke itopya ile çalışmasa..
Şu an biraz sinirli olduğum için yazım hataları yaptıysan özür dilerim.1 haftadır uğraştırıyorlar bu günde param aktarılmazsa önce tüketici hakem heyetine daha sonra mahkemeye gideceğim.
Şu an biraz sinirli olduğum için yazım hataları yaptıysan özür dilerim.1 haftadır uğraştırıyorlar bu günde param aktarılmazsa önce tüketici hakem heyetine daha sonra mahkemeye gideceğim.