Neler Yeni

İtopya windows’u kuruyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bora Sunal
Saçma sapan cevaplar vermişler ya. Ben aldım daha önce windows kurulu geliyor ekran kartı driveri kurulu geliyor. Bir güncelleme yaparsın sadece. Ama etkinlestirilmemis geliyor. Sende bir internetten key alıp etkinleştirirsin işte
Öyleyse çok iyi teşekkürler hocam. Bios güncellemesi yapılıyor mu? Videolarda izlemiştim bios güncellenip ram yükseltme ayarı yapmak gerekiyormuş onu yapıyorlar mı?

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
Öyleyse çok iyi teşekkürler hocam. Bios güncellemesi yapılıyor mu? Videolarda izlemiştim bios güncellenip ram yükseltme ayarı yapmak gerekiyormuş onu yapıyorlar mı?
Xmp den Rami degistirirsin biosla alakalı dikkat etmedim çok önemli gelmedi bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
İtopya dan 2 gün önce sipariş attığım sistem geldi Win. 10 kurulu geliyor ama driver yüklü değil , etkinleştirme etkin değil yani sistem çalışıyor mu , çalışmıyor mu olay bu :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bora Sunal
İtopya dan 2 gün önce sipariş attığım sistem geldi Win. 10 kurulu geliyor ama driver yüklü değil , etkinleştirme etkin değil yani sistem çalışıyor mu , çalışmıyor mu olay bu :)
Driver ve windows kurulum paketi satın aldınız mı siz hocam?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Windows lisansı satın almadıysan. kurulu gelmiyor sadece parçalar montaj edilip test ediliyor. PC sana ulaştığında internetten araştırıp windows kurabilirsin.
Nasıl gelmiyor? bizzat ben aldım
Windows 10 kurulu geldi.sürücüsüne kadar yüklüydü

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
Nasıl gelmiyor? bizzat ben aldım
Windows 10 kurulu geldi.sürücüsüne kadar yüklüydü
topya ve diğer bildiğimiz satıcılardan bu güne kadar kurulu olarak göndermediler. en son 1 ay önce itopyadan sistem aldım bios ekranındaydı kendim yapabildiğimden çok dert etmedim. Sizin şansınıza demek ki bazıları benim gibi arada kaynıyor olabilir. 4060 SİSTEMİ bende aldım, bakalım o kurulu gelicekmi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
Driver ve windows kurulum paketi satın aldınız mı siz hocam?
Driver Marka model bakarak Anakart ın sitesin den
Ekran Kartı Marka model bakarak sitesi den
Windows 11 ve ya 10 Microsoft sitesin den İndirip kullanabilirsin

Windows key in yok ise işte o ücretli :)

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,909
İsim
Mert Can Ergün
Deneme sürümü olarak gelir

Top Bottom