knkm merak etme kargoya verildikten 30dk 1 saat sonra düzeliyor daha doğrusu kargonun çalışma hızına bağlı daha teslim alan şube veri girmediği için olur buItopya da sipariş takibine bastığımda yurtici kargonun sayfasina atıyor fakat ordada hatali istek yazıyor. Alıntıyı görüntüle
knkm merak etme kargoya verildikten 30dk 1 saat sonra düzeliyor daha doğrusu kargonun çalışma hızına bağlı daha teslim alan şube veri girmediği için olur bu
Hele hele böyleyse direkt harekete geç, şansa bırakma işini derim ben.Knk cumartesi sabahindan beri boyle eyw
Ara aldığın şeyi satan kişiyi/organizyonu/şirketi/marketi vs. Telefon numaraları vardır illaki çünkü, kargo şirketleri dikkatlidir o konuda.
Ya verilmemiştir kargon ya da ger. çekilmiştir, belki de hatadır. Ama ben böyle olunca HEMEN bana istediğimi satanı ararım.
Cevap vermezse, sana ileri geri konuşur, vermiyorum lan kargoya, paranı da derse ve yüzüne kaparsa telefonu, direkt tüketici mahkemesine.
Size yardımcı olmaya çalışıyorum, direkt ne yaşıyorum ha? Bir de dayı?
Ne haliniz varsa görünüz beyefendi. Allah yardımcınız olsun.
İyi akşamlar.
merak etme ama bi itopyayı ara istersen knkmKnk cumartesi sabahindan beri boyle eyw