Neler Yeni

İtopya'dan aldığım monitör sorunlu ne yapmalıyım?

mert_tr52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Temür
Merhabalar. İtopya üzerinden AOC C24G1 adlı bu monitörü aldım. İlk görsel Twitter'a girince bazen oluyor. İkinci görseldeki siyahlık ise beyaz ekranda aşırı belli belliyor. Ayrıca sadece sayabildiğim 3-4 adet ölü pikseli var. Monitör perşembe günü elime ulaştı fakat o günden beri attığım maillerin hiçbirine dönüş yapılmadı. İade süreci başlattım ona da dönüş yapılmadı. Benim izlemem gereken yol nedir? Ne yapmam gerekiyor. Yani o kadar para verdim ve bu sorunlarla uğraşıyorum üstüne dönüş bile alamıyorum. Dün İncehesap'a bir konu üzerinden attığım maile bile sabah erkenden cevap verdiler. İtopya ile önceden böyle sorunlar yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden hepinize. @Abdullah Hacıgül abi rahatsız ediyorsam kusura bakma bu konu da neler yapmalıyım?

Ekler

• 169447464_2919470508271450_4476310658860261403_n.jpg
    169447464_2919470508271450_4476310658860261403_n.jpg
    97.2 KB · Hit: 74
  • EDKQ6949[187].JPG
    EDKQ6949[187].JPG
    931.1 KB · Hit: 60

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Merhabalar. İtopya üzerinden AOC C24G1 adlı bu monitörü aldım. İlk görsel Twitter'a girince bazen oluyor. İkinci görseldeki siyahlık ise beyaz ekranda aşırı belli belliyor. Ayrıca sadece sayabildiğim 3-4 adet ölü pikseli var. Monitör perşembe günü elime ulaştı fakat o günden beri attığım maillerin hiçbirine dönüş yapılmadı. İade süreci başlattım ona da dönüş yapılmadı. Benim izlemem gereken yol nedir? Ne yapmam gerekiyor. Yani o kadar para verdim ve bu sorunlarla uğraşıyorum üstüne dönüş bile alamıyorum. Dün İncehesap'a bir konu üzerinden attığım maile bile sabah erkenden cevap verdiler. İtopya ile önceden böyle sorunlar yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden hepinize. @Abdullah Hacıgül abi rahatsız ediyorsam kusura bakma bu konu da neler yapmalıyım?
iade talebi oluştur ve geri gönder

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,863
İsim
Can BOZKURT
İade talebi oluşturun.

A.h.m.e.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
AhmeT K
İlgilendiği Kategoriler
Ağ, network, iss , internet
Şansın yokmuş kardeşim. Aynı ürünü bende 1 hafta olacak alalı çok şükür ben bir sıkıntı göremedim

mert_tr52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Temür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
hocam umarım sorununuzu çözerler keşke ince hesaptan alsaydınız ben tüm parçaları ordan aldım monitör dahil sorun çıkmadı şükürler olsun itopya iade olaylarında baya sorunlu malesef

mert_tr52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Temür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şansın yokmuş kardeşim. Aynı ürünü bende 1 hafta olacak alalı çok şükür ben bir sıkıntı göremedim
Öncelikle hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırsınız. Zaten bu tarz ürünlerden yana hiç şansım olmadı :(

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,863
İsim
Can BOZKURT
Hocam iade talebi oluşturdum da şimdi direkt kargolasam sorun çıkar mı? Hangi adrese veya şubeye göndermeliyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam oluşturdum fakat hala dönüş alamadım. Ne yapmam gerekiyor? Süreç nasıl işliyor?
0850 259 26 96 Bu numaradan İtopyanın teknik servisine ulaşın ve durumu bildirin.

mert_tr52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Temür
hocam umarım sorununuzu çözerler keşke ince hesaptan alsaydınız ben tüm parçaları ordan aldım monitör dahil sorun çıkmadı şükürler olsun itopya iade olaylarında baya sorunlu malesef
Ben hazır sistem falan hep incehesaptan aldım bir kere bile sorun yaşamadım. Her attığım maile özenle cevap verdiler. Keşke başka bir monitörü ucuz olsaydı da incehesaptan alsaydım.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Ben hazır sistem falan hep incehesaptan aldım bir kere bile sorun yaşamadım. Her attığım maile özenle cevap verdiler. Keşke başka bir monitörü ucuz olsaydı da incehesaptan alsaydım.
itopya dan almak pişmanlıktır bende sistem almayı düşünüyordum iyi ki almamışım

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
itopya dan almak pişmanlıktır bende sistem almayı düşünüyordum iyi ki almamışım
aman hocam eğer bir sıkıntı çıkarsa üstüne soğuk su için İncehesap candır
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorununuz çözülür umarım ama aklınızda bulunsun hocam bundan sonra itopyadan almamaya özen gösterin benim monitörü az kalsın ordan alıcaktım son anda vazgeçip ince hesaptan aldım

mert_tr52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert Temür
Top Bottom