Neler Yeni

Yardım İtopyadan Aldığım Monitörü Garanti İçin Onlara Gönderemiyorum?

1 yıl önce

GameBooster GB-2428FF modelini itopya üzerinden aldım fakat kutusunu atmıştım.Herhangi farklı bir kutuyla onlara göndermek istediğimde böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediler. Gamebooster yetkili servisi de herhangi maile cevap vermiyor ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada monitörde çizgiler çıktı sanırım içindeki panelde sorun var ne yapabilirim? @itopya.com

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,519
İsim
Hakanbey
Orjinal kutusu yoksa alamayacaklarını belirttiler. İlk defa böyle şeyle karşılaştım kutu ne alaka?
Bir çok elektronik üründe Hatta bazı televizyonlarda bile Kutu ile ürün birdir kutusuz garanti dışı kalır. İlk satın aldığın fatura sözleşmesinde bunu belirtmişlerdir kontrol etmeni öneririm. Eğer sözleşmede yoksa bu madde dava açıp kazanabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Harun Özşahin
1 yıl önce

GameBooster GB-2428FF modelini itopya üzerinden aldım fakat kutusunu atmıştım.Herhangi farklı bir kutuyla onlara göndermek istediğimde böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediler. Gamebooster yetkili servisi de herhangi maile cevap vermiyor ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada monitörde çizgiler çıktı sanırım içindeki panelde sorun var ne yapabilirim? @itopya.com

hocam yıllardır sırf bu yüzden hiç bir kutuyu atamadım orjinal kutusu olmadan garantiyi kabul etmeyen mağazalar çok maalesef keşke atmasaydın

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
yunusemre
1 yıl önce

aynı olayı arkadasım aynı markadan yasadı gamebooster monıtor ve yıne ıtopyadan alınmıstı kutu olmadıgı ıcın almadılar yanlıs hatırlamıyorsam yenıbosna yada haznedarda kendı yerlerı vardı oraya gıttı degısım yaptılar

Knispel

80+ Bronze
Evet kutusuz kabul etmiyorlar boşuna göndermeye çalışma geri gönderirler. İnternetten aynı monitörün boş kutusunu satan var mı bir araştır belki şansına denk gelirse alırsın yoksa geçmiş olsun.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir çok elektronik üründe Hatta bazı televizyonlarda bile Kutu ile ürün birdir kutusuz garanti dışı kalır. İlk satın aldığın fatura sözleşmesinde bunu belirtmişlerdir kontrol etmeni öneririm. Eğer sözleşmede yoksa bu madde dava açıp kazanabilirsin.
faturada herhangi bir detay yok o konu hakkında.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
yunusemre
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
Kutuyu yırtıp atma işi seneler evveldi hocam. Artık çoğu üründe garanti kutusuz almıyor gerçi kanunda bunun bir karşılığı yok seni yıldırmaya çalışmışlar. Farklı bir kartona koy gönder gitsin hiçbir şey yapamazlar.

Top Bottom