Yiğiter Sarı
80+
1 yıl önce
Orjinal kutusu yoksa alamayacaklarını belirttiler. İlk defa böyle şeyle karşılaştım kutu ne alaka?kutu zorunlu olmaması gerek ama bilemedim
Bir çok elektronik üründe Hatta bazı televizyonlarda bile Kutu ile ürün birdir kutusuz garanti dışı kalır. İlk satın aldığın fatura sözleşmesinde bunu belirtmişlerdir kontrol etmeni öneririm. Eğer sözleşmede yoksa bu madde dava açıp kazanabilirsin.Orjinal kutusu yoksa alamayacaklarını belirttiler. İlk defa böyle şeyle karşılaştım kutu ne alaka?
hocam yıllardır sırf bu yüzden hiç bir kutuyu atamadım orjinal kutusu olmadan garantiyi kabul etmeyen mağazalar çok maalesef keşke atmasaydın1 yıl önce
GameBooster GB-2428FF modelini itopya üzerinden aldım fakat kutusunu atmıştım.Herhangi farklı bir kutuyla onlara göndermek istediğimde böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediler. Gamebooster yetkili servisi de herhangi maile cevap vermiyor ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada monitörde çizgiler çıktı sanırım içindeki panelde sorun var ne yapabilirim? @itopya.com
aynı olayı arkadasım aynı markadan yasadı gamebooster monıtor ve yıne ıtopyadan alınmıstı kutu olmadıgı ıcın almadılar yanlıs hatırlamıyorsam yenıbosna yada haznedarda kendı yerlerı vardı oraya gıttı degısım yaptılar1 yıl önce
GameBooster GB-2428FF modelini itopya üzerinden aldım fakat kutusunu atmıştım.Herhangi farklı bir kutuyla onlara göndermek istediğimde böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediler. Gamebooster yetkili servisi de herhangi maile cevap vermiyor ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada monitörde çizgiler çıktı sanırım içindeki panelde sorun var ne yapabilirim? @itopya.com
faturada herhangi bir detay yok o konu hakkında.Bir çok elektronik üründe Hatta bazı televizyonlarda bile Kutu ile ürün birdir kutusuz garanti dışı kalır. İlk satın aldığın fatura sözleşmesinde bunu belirtmişlerdir kontrol etmeni öneririm. Eğer sözleşmede yoksa bu madde dava açıp kazanabilirsin.
faturada olmaz satış sözleşmesi vardır orada yazar Mesafeli satış sözleşmesi diye geçerfaturada herhangi bir detay yok o konu hakkında.
satış sözleşmesini inceledim kutuyla alakalı bir şey yok hocam.faturada olmaz satış sözleşmesi vardır orada yazar Mesafeli satış sözleşmesi diye geçer
ıstanbuldamısın?satış sözleşmesini inceledim kutuyla alakalı bir şey yok hocam.
erzurumdayım :dıstanbuldamısın?