Neler Yeni

Yardım İtopyadan Aldığım Monitörü Garanti İçin Onlara Gönderemiyorum?

Kutuyu yırtıp atma işi seneler evveldi hocam. Artık çoğu üründe garanti kutusuz almıyor gerçi kanunda bunun bir karşılığı yok seni yıldırmaya çalışmışlar. Farklı bir kartona koy gönder gitsin hiçbir şey yapamazlar.
ah annem ah canın sagolsun da düştüğümüz hale bak :D kargoyu ben karşıladığım için direkt geri gönderirler mi diye düşünüyorum hocam ne yalan soyleyeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
ah annem ah canın sagolsun da düştüğümüz hale bak :D kargoyu ben karşıladığım için direkt geri gönderirler mi diye düşünüyorum hocam ne yalan soyleyeyim
Ürünün yetkili servisine direkt itopyayı muhattap almadan kargolayabilirsin.

ya yollarım da ulaşamıyorum ki adamlara bi açıklama yapıp göndereyim

Faramirxx

80+
1 yıl önce

GameBooster GB-2428FF modelini itopya üzerinden aldım fakat kutusunu atmıştım.Herhangi farklı bir kutuyla onlara göndermek istediğimde böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediler. Gamebooster yetkili servisi de herhangi maile cevap vermiyor ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada monitörde çizgiler çıktı sanırım içindeki panelde sorun var ne yapabilirim? @itopya.com

maalesef hocam kutusuz almazlar hiç gönderme.Çünkü onlar teşhir ürün ya da outlet ürün vs adı altında 2.el şeklinde satılabiliyor firma tarafından daha uyguna.Sözleşmede de hep öyle yazar ürünü aldığınız gibi eksiksiz bir şekilde teslim etmenizi söylerler.Bunu sağlayamadığınızda kabul etmezler ki bu sene geri iade bile yasaklanıyordu 1 sene ertelediler satıcılar çok mağdur oluyor diye falan.Yakında iade de kalkacak zaten suistimal edenler çok 1 hafta 10 gün kullanıp geri iade edenler falan oluyor diye satıcıya dönük bi sözleşme uygulanacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,633
Üyeler
164,354
Son üye
asyatemizlik
Top Bottom