itopyadan monitör almıştım, 9 ay olmuş. monitörün arkasındaki ayar joystickini kırdım (benlik değil gibi, sağa kaydırırken kendiliğinden kırıldı, çok baskı da uygulamadım) bunu garanti için nereye götürücem. itopya ya mı, yoksa üretici firmaya mı?
itopya da üretici firmaya gönderiyo zaten. Sen bilirsin. Eğer para isterlerse kargo için ( bazı servisler istiyor) itopyaya bedava yollayabilirsinitopyadan monitör almıştım, 9 ay olmuş. monitörün arkasındaki ayar joystickini kırdım (benlik değil gibi, sağa kaydırırken kendiliğinden kırıldı, çok baskı da uygulamadım) bunu garanti için nereye götürücem. itopya ya mı, yoksa üretici firmaya mı?
hocam yakında kargo çok yok arabayla gitmem gerek ona uğraşmak yerine itopya yürüme mesafesi, oraya götürsem sorun olmaz dimi?itopya da üretici firmaya gönderiyo zaten. Sen bilirsin. Eğer para isterlerse kargo için ( bazı servisler istiyor) itopyaya bedava yollayabilirsin
kanka onu mu soruyom. gerekirse tamir parasını veririm en fazla 200tl para çıkar. paragrafın ritminden başla.Kullanıcı hatasi
gerekirse tamir parasını veririm o sorun değil, aktif kullanıyorum joystickikullanıcı hatası der boşa uğraşma
o zaman götür itopyaya bosverhocam yakında kargo çok yok arabayla gitmem gerek ona uğraşmak yerine itopya yürüme mesafesi, oraya götürsem sorun olmaz dimi?
ya dediğim gibi o sorun değil, gerekirse tamir parasını da veririm hiç problem değil. yapsınlar da birde çok uğraşmayım da yeter.İtopya ile görüşürsen daha net bir bilgi alabilirsin muhtemelen ilk itopyaya gider ardından garanti şirketine