Neler Yeni

İtopyadan alınan monitörün garantisi için ne yapmalı

7171132

80+ Bronze
itopyadan monitör almıştım, 9 ay olmuş. monitörün arkasındaki ayar joystickini kırdım (benlik değil gibi, sağa kaydırırken kendiliğinden kırıldı, çok baskı da uygulamadım) bunu garanti için nereye götürücem. itopya ya mı, yoksa üretici firmaya mı?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,763
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
itopyadan monitör almıştım, 9 ay olmuş. monitörün arkasındaki ayar joystickini kırdım (benlik değil gibi, sağa kaydırırken kendiliğinden kırıldı, çok baskı da uygulamadım) bunu garanti için nereye götürücem. itopya ya mı, yoksa üretici firmaya mı?
itopya da üretici firmaya gönderiyo zaten. Sen bilirsin. Eğer para isterlerse kargo için ( bazı servisler istiyor) itopyaya bedava yollayabilirsin

7171132

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
itopya da üretici firmaya gönderiyo zaten. Sen bilirsin. Eğer para isterlerse kargo için ( bazı servisler istiyor) itopyaya bedava yollayabilirsin
hocam yakında kargo çok yok arabayla gitmem gerek ona uğraşmak yerine itopya yürüme mesafesi, oraya götürsem sorun olmaz dimi?

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
kullanıcı hatası der boşa uğraşma

7171132

80+ Bronze

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,763
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
hocam yakında kargo çok yok arabayla gitmem gerek ona uğraşmak yerine itopya yürüme mesafesi, oraya götürsem sorun olmaz dimi?
o zaman götür itopyaya bosver

ahmetttt5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmetttt
İtopya ile görüşürsen daha net bir bilgi alabilirsin muhtemelen ilk itopyaya gider ardından garanti şirketine

7171132

80+ Bronze
İtopya ile görüşürsen daha net bir bilgi alabilirsin muhtemelen ilk itopyaya gider ardından garanti şirketine
ya dediğim gibi o sorun değil, gerekirse tamir parasını da veririm hiç problem değil. yapsınlar da birde çok uğraşmayım da yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gangstalar sanırım tuş kırılmamış yerinden çıkmış, takmak için içini açmam gerek ama o bilgi bende yok. onun için gödericem bakalım bakalım gönderdiğimde nasıl sonuç alacam. sonucu yazarım.

Son düzenleme:
Top Bottom