Neler Yeni

İtopya'dan alınmış ürünün garanti işlemleri yapma ve süreç

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
Mayıs 2022 tarihinde bir laptop almıştım artık içi çok tozlandı temizlenmesi ve bir gözden geçirilmesi -bakım yapılması- gerek gibi. 2 Yıllık garantisi var bunu göndermek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum ve ayriyettende bu sürecin nasıl işleyeceğini, kaç gün süreceğini vs. vs. bilmiyorum. Bu konu hakkında deneyimli olan veya bilgisi olan birileri benimle paylaşırsa çok memnun olurum. Teşekkürler.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
hangi marka model öncelikle garanti servisini kimin yaptığını öğrenmen gerekir. bunu da itopyayı arayarak sorabilirsin. direk garanti servisinin adresine de yollayabilirsin veya itopyaya da yollayabilirsin. serviste geçen zaman minimum 7 max 21 iş günü sürüyor ortalama olarak. ama genelde geç gönderiyorlar. 21 iş gününü gözden çıkarmak lazım.

verctoisgonnaback

80+ Bronze
İtopya'dan yaz tatilinde iki adet PNY RAM almıştım ve biri bozuktu. Müşteri Hizmetleri'ni arayıp durumu izah ettiğimde ürünümün 2 yıl garantisi olduğunu hatırlatıp dilersem ürünü garantiye gönderebileceğimi söyledir. Bir de isterseniz siz bize ürünü gönderin, biz garantiye gönderelim dediler ve bana, onlara göndermem için bir kod verdiler. Ram'i kargo firmasına (yanılmıyorsam Yurtiçi Kargo'ydu.) kodu söyleyerek verdikten sonra kalanını onlar halletti. 1,5-2 hfta sonra bana garanti süreci ile ilgili mailden dönüş yapıldı.

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi marka model öncelikle garanti servisini kimin yaptığını öğrenmen gerekir. bunu da itopyayı arayarak sorabilirsin. direk garanti servisinin adresine de yollayabilirsin veya itopyaya da yollayabilirsin. serviste geçen zaman minimum 7 max 21 iş günü sürüyor ortalama olarak. ama genelde geç gönderiyorlar. 21 iş gününü gözden çıkarmak lazım.
Marka Model: GIGABYTE AORUS 15P KD LAPTOP
3 Haftayı gözden çıkartabilirim evet bir sonraki sınav haftası için vs. vs.
Arayıp bilgi alma kısmını düşüneceğim teşekkürler :blobdance:
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopya'dan yaz tatilinde iki adet PNY RAM almıştım ve biri bozuktu. Müşteri Hizmetleri'ni arayıp durumu izah ettiğimde ürünümün 2 yıl garantisi olduğunu hatırlatıp dilersem ürünü garantiye gönderebileceğimi söyledir. Bir de isterseniz siz bize ürünü gönderin, biz garantiye gönderelim dediler ve bana, onlara göndermem için bir kod verdiler. Ram'i kargo firmasına (yanılmıyorsam Yurtiçi Kargo'ydu.) kodu söyleyerek verdikten sonra kalanını onlar halletti. 1,5-2 hfta sonra bana garanti süreci ile ilgili mailden dönüş yapıldı.
Yani ürün sağlıklı olarak elinize geçti. ( Garantiden döndükten sonra bir sıkıntı yaşamadan)

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Marka Model: GIGABYTE AORUS 15P KD LAPTOP
3 Haftayı gözden çıkartabilirim evet bir sonraki sınav haftası için vs. vs.
Arayıp bilgi alma kısmını düşüneceğim

Yani ürün sağlıklı olarak elinize geçti. ( Garantiden döndükten sonra bir sıkıntı yaşamadan)
Ürünün bozuk olduğu sonucuna vardıktan sonra ellerinde o üründen kalmadığı için bana üç seçenek sundular ve birisiyle değişim yapabileceklerini söylediler.

Ben biraz detaya girdim gibi. İtopya istersen biz uğraşalım garantiye göndermeyi vs. diyerekten sizden ürünü taraflarına göndermelerini istiyor ve birkaç hafta sonra e-posta yoluyla dönüş yapıyor diyebilirim kısaca.

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünün bozuk olduğu sonucuna vardıktan sonra ellerinde o üründen kalmadığı için bana üç seçenek sundular ve birisiyle değişim yapabileceklerini söylediler.

Ben biraz detaya girdim gibi. İtopya istersen biz uğraşalım garantiye göndermeyi vs. diyerekten sizden ürünü taraflarına göndermelerini istiyor ve birkaç hafta sonra e-posta yoluyla dönüş yapıyor diyebilirim kısaca.
Anladım çok teşekkür ederim ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,562
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom