Neler Yeni

İtopya'dan bu monitörü aldım nasıl ? Kaç günde gelir ?

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek

Sistem El Capitan sistemi ekran kartı sapphire rx 5600 xt --- r5 3600

monitör asus 24 inç freesync 75 hz'lik monitör. fiyatı 829 tl

144 hz lik monitör isterdim ama onlar baya fiyatlı

inç inde değilim 22 olsa bile yeterli olabilirdi.

monitör nasıl ekran kartı ile uyumlu olabilir freesync güzel olur mu ?

önerebileceğiniz varsa siparişi iptal edebilirim ama şöyle bi baktığımızda doları, virüsü göz önümüze aldığımızda özellikleri ve fiyatı makul gibime geldi.

ve daha önce itopya'dan monitör sipariş etmedim, kaç günde gelir konum pendik istanbul.

teşekkürler

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
144hz monitör alman daha iyi olurdu sistemin hakkını tam olarak alırdın

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız
yani o sisteme o kadar para vermişsin keşke o sisteme değecek bir monitör alsaydın daha iyi olurdu

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
144hz monitör alman daha iyi olurdu sistemin hakkını tam olarak alırdın

Hocam valla şu dolarda sistem topladığıma pişman olur gibiyim yani fazladan vereceğim 250 tl bile adamı üzebilir.

EL Capitan ilk çıktığında 5800 tl ve hediyelerle ile birlikte alabilseydim belki o zaman bu kadar koymazdı.

hem hediyeler kaçtı hem 400 tl fazla verdik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani o sisteme o kadar para vermişsin keşke o sisteme değecek bir monitör alsaydın daha iyi olurdu

Haklısın haklısın ama başka ödemeler de olunca insanın eli ayağı bağlanıyor hocam malesef

ya zaten oynayacağım oyun gta 5 - knight online - csgo ve belki pubg bunlara yetmez mi ?

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Hocam valla şu dolarda sistem topladığıma pişman olur gibiyim yani fazladan vereceğim 250 tl bile adamı üzebilir.

EL Capitan ilk çıktığında 5800 tl ve hediyelerle ile birlikte alabilseydim belki o zaman bu kadar koymazdı.

hem hediyeler kaçtı hem 400 tl fazla verdik.

Haklısın haklısın ama başka ödemeler de olunca insanın eli ayağı bağlanıyor hocam malesef

ya zaten oynayacağım oyun gta 5 - knight online - csgo ve belki PUBG bunlara yetmez mi ?
Hocam biraz şikayetvar a baktım da senin kargonun rahat 10 günü var. Ben 21 nisanda pc sipariş ettim itopyadan bu gün ise iptal ettirdim. 11 gün bekleyen bile gördüm itopyada. Sana tavsiyem itopyadan iptal talebi yap. Ama yapmakla kalma Pazartesi günü ara yoksa sallamıyorlar bile. Zaten ulaşma faslın 1-1.5 saat sürecek. Sana benden ister bir dost,ister bir kardeş tavsiyesi. Siparişini iptal et çünkü pc eline gelir bi bakmışsın monitör yok :) Ama dediğim gibi burada son karar elbet ki senin. İyi geceler dilerim :)

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam biraz şikayetvar a baktım da senin kargonun rahat 10 günü var. Ben 21 nisanda pc sipariş ettim itopyadan bu gün ise iptal ettirdim. 11 gün bekleyen bile gördüm itopyada. Sana tavsiyem itopyadan iptal talebi yap. Ama yapmakla kalma Pazartesi günü ara yoksa sallamıyorlar bile. Zaten ulaşma faslın 1-1.5 saat sürecek. Sana benden ister bir dost,ister bir kardeş tavsiyesi. Siparişini iptal et çünkü pc eline gelir bi bakmışsın monitör yok :) Ama dediğim gibi burada son karar elbet ki senin. İyi geceler dilerim :)

Yani hocam şöyle baktığımızda monitör fiyatı uygun.

sen pc siparişi vermişsin hazır sistem olarak varsayarsak senin iş uzun benim sadece kutuyu al kargoya ver gibi düşenebiliriz. yani benim monitor daha hızlı gelebilir.

ve ayrıca daha el capitan gelmedi onu 21'inde sipariş verdim daha onun gelmesine 8,9 gün olduğunu hesap edersek ayrıca geldiğinde 1 gün bekleticem kargoyu malum virüs işe yarar yaramaz ama vicdan rahatlasın :)

siparişi iptal etsem çevremde açık mediamarkt var ( ne kadar doğru bilmiyorum internette öyle yazıyor viaport asia mediamarkt ) onun da fiyatları yüksek yani günü birlik bir monitör alamam.

vatan teknosa mediamakrttan net üzerinden sipariş versem belki daha hızlı gelir ama fiyat farkı var.

hadi siparişi iptal ettim diyelim bilmediğimden soruyorum illa aramak mı lazım müş. hizmetlerini ve kartı hesaptan geçtik nasıl olacak teşekkürler.

Hocam sorması unutmuşum siparişi iptal etme günümüz kaç gün ?

yarın gidip bir baksam mediamarkta belli mi olur belki güzel bir ürün bulabilirim.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Yani hocam şöyle baktığımızda monitör fiyatı uygun.

sen pc siparişi vermişsin hazır sistem olarak varsayarsak senin iş uzun benim sadece kutuyu al kargoya ver gibi düşenebiliriz. yani benim monitor daha hızlı gelebilir.

ve ayrıca daha el capitan gelmedi onu 21'inde sipariş verdim daha onun gelmesine 8,9 gün olduğunu hesap edersek ayrıca geldiğinde 1 gün bekleticem kargoyu malum virüs işe yarar yaramaz ama vicdan rahatlasın :)

siparişi iptal etsem çevremde açık mediamarkt var ( ne kadar doğru bilmiyorum internette öyle yazıyor viaport asia mediamarkt ) onun da fiyatları yüksek yani günü birlik bir monitör alamam.

vatan teknosa mediamakrttan net üzerinden sipariş versem belki daha hızlı gelir ama fiyat farkı var.

hadi siparişi iptal ettim diyelim bilmediğimden soruyorum illa aramak mı lazım müş. hizmetlerini ve kartı hesaptan geçtik nasıl olacak teşekkürler.

Hocam sorması unutmuşum siparişi iptal etme günümüz kaç gün ?

yarın gidip bir baksam mediamarkta belli mi olur belki güzel bir ürün bulabilirim.
Hocam aramazsan sana geri dönüş yapmıyorlar bile. Ergen bir firma gibi davranıyor itopya. Ha demişsiniz ya benim kutulu hop siparişe verirler. Maalesef vermiyorlar. Bekleyin size bir şikayet atayım. Buyrunuz

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Şimdi üstad yanlış anlama ama kasaya o kadar parayı vermenin sebebi iyi bir görüntü için. Ve sen iyi monitör almıyorsun. Kasanın amacını biraz unutmuş gibisin sanki

RmzDayi

80+ Silver
yeni sistemi bekleseydiniz
ayrıca o monitör hiç olmamış. Tamamen iptal ettirin bence

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek
Hocam aramazsan sana geri dönüş yapmıyorlar bile. Ergen bir firma gibi davranıyor itopya. Ha demişsiniz ya benim kutulu hop siparişe verirler. Maalesef vermiyorlar. Bekleyin size bir şikayet atayım. Buyrunuz

Doğru haklısın şimdi ben bu siparişi iptal etsem müş. hizmetlerini arayıp illa ki işlem mi yaptıracağım ? Şimdi bu saatte iptal ettiremez miyim ?

egolu doktor ve rmzdayı haklısnıız ama benim gücüm buna yetiyor malesef tek ödeme yapacağım monitör olsa iyisini alırım ama malesef yapacak bişi yok bu fiyat bandında birşeyler arıyorum.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Lenovo D24f-10 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör yaklaşık 1-2 ay kadar önce 700+ TL bandında satılıyordu. Şuanda fiyatlar arttı ve stoklar azaldı. bence bu tarz özellikte bir monitörü 2. el ve en azından uzun süre garantili bulabilirsin farklı uygulamalardan ararsan

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Doğru haklısın şimdi ben bu siparişi iptal etsem müş. hizmetlerini arayıp illa ki işlem mi yaptıracağım ? Şimdi bu saatte iptal ettiremez miyim ?

egolu doktor ve rmzdayı haklısnıız ama benim gücüm buna yetiyor malesef tek ödeme yapacağım monitör olsa iyisini alırım ama malesef yapacak bişi yok bu fiyat bandında birşeyler arıyorum.
Kesinlikle aramanı tavsiye ediyorum. Yoksa acayip beklersin.

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek
Kesinlikle aramanı tavsiye ediyorum. Yoksa acayip beklersin.

Hocam tamam ben sana onu diyorum daha önce itopya'dan alışveriş yapmadım ve iptal etmedim.

Siteye girip Siparişi İptal et tıklasam yine de aramam gerekiyor mu müşteri hizmetlerini ?

Top Bottom