biraz bekle tekrar deneArkadaşlar itopyadan dün monitör aldım bugün geldi. Monitör msi g242 optix hdmi ile bağladım. Ses ayarlarında hoparlorü gozukuyor ama ses vermiyor yardımcı olabilecek varmı?
Displayport ile mi bağlıyorsun?Arkadaşlar itopyadan dün monitör aldım bugün geldi. Monitör msi g242 optix hdmi ile bağladım. Ses ayarlarında hoparlorü gozukuyor ama ses vermiyor yardımcı olabilecek varmı?
ben apu sistem kullanıyorum aoc 24g2u kullanıyordum hdmi ile ama en başta youtubeda video açtığımda ses gelmedi çıktım tekrar girdim videoyu atım bundan sonra ses gelmeye başlamıştıNeyi )![]()
Bildiğim kadarıyla alamazsın. Displayport lazımdı ses için yanlış hatırlamıyorsam.Hdmi yazdım hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hdmi ile ses alamaz mıyım?
ben hdmi ile kullanabiliyordum monitörün hoparlörünüBildiğim kadarıyla alamazsın. Displayport lazımdı ses için yanlış hatırlamıyorsam.
Yukarda arkadaş hdmi ile kullanabiliyordum demiş. Bence biraz araştır öyle al dp kabloyu dediğim gibi emin değilim.Dp kablo önerebilir misin bilgiğin iyi bir kablo var ise
HDMI ile dijital ses ve görüntü çıkışı alınıyor hocam. Bende de hoparlör var monitörümde, HDMI ile bağladım ses geliyor.Bildiğim kadarıyla alamazsın. Displayport lazımdı ses için yanlış hatırlamıyorsam.