İtopyadan dün sipariş verdim bugün geldi. (MSİ G242 OTPİX)

Dogecoin

80+
Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar itopyadan dün monitör aldım bugün geldi. Monitör msi g242 optix hdmi ile bağladım. Ses ayarlarında hoparlorü gozukuyor ama ses vermiyor yardımcı olabilecek varmı?

Arkadaşlar itopyadan dün monitör aldım bugün geldi. Monitör msi g242 optix hdmi ile bağladım. Ses ayarlarında hoparlorü gozukuyor ama ses vermiyor yardımcı olabilecek varmı?
biraz bekle tekrar dene

Displayport ile mi bağlıyorsun?

Hdmi yazdım hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hdmi ile ses alamaz mıyım?
Bildiğim kadarıyla alamazsın. Displayport lazımdı ses için yanlış hatırlamıyorsam.

Dp kablo önerebilir misin bilgiğin iyi bir kablo var ise
Yukarda arkadaş hdmi ile kullanabiliyordum demiş. Bence biraz araştır öyle al dp kabloyu dediğim gibi emin değilim.

Bildiğim kadarıyla alamazsın. Displayport lazımdı ses için yanlış hatırlamıyorsam.
HDMI ile dijital ses ve görüntü çıkışı alınıyor hocam. Bende de hoparlör var monitörümde, HDMI ile bağladım ses geliyor.

@Mehmet Yılmaz bilginiz var mı bu konuda Mehmet bey. Msi g242 optix 24inç monitör hdmi ile bağlı ses vermiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,127
Üyeler
192,616
Son üye
muhammet y
Geri