İtopya'dan MSI 4060 Ti VENTUS 3X ekran kartlı sistem alınır mı?

cakireren

80+
Reaksiyon skoru
0
Görseldeki özelliklere sahip bilgisayarı almak istiyorum. İtopya'dan almak istiyorum çünkü axess'e 6 ay vade farksız taksit yapıyor ve diğer sitelere göre daha uygun gibi geldi. Hazır sistemin üzerinde birkaç değişiklik yaptım fakat ekran kartının Ventus modeli ve 8 GB olması aklımı kurcalıyor. 1080p'de sadece oyun oynamak amacıyla alacağım. Ekstra olarak rampage sıvı soğutucu da almayı düşünüyorum hepsi toplam 28 bine aylık 4,5'lik taksit halinde ödeyeceğim siz olsanız alır mıydınız? Tavsiyeleriniz nelerdir?
1717144683012.png

Bence alınmaz. Vatan kaliteli parçalarla sistem çıkarıyor onu bekle.

İtopya'nın yaptığı zam ve sunduğu hizmet güvenilirliği konusunda benim endişelerim çok yüksek.
Bu yüzden ben şahsen almazdım.

Bence alınmaz. Vatan kaliteli parçalarla sistem çıkarıyor onu bekle.
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4060-ti-16gb-h610m-r-500gb-ssd-16gb-ram.html en mantıklısı bu gibi fakat 3 ay taksit yaptıkları için bütçem yetmiyor. Arada şans eseri iyi sistemler geliyor fakat hemen bitiyor ne yapacağımı şaşırdım en geç haziran ortası gibi sistem almam gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopya'nın yaptığı zam ve sunduğu hizmet güvenilirliği konusunda benim endişelerim çok yüksek.
Bu yüzden ben şahsen almazdım.
İnanır mısınız bazı insanlar da tam tersini söylüyor. Sanırım şans işi birazcık.

Geri