Neler Yeni

İTOPYADAN ÜRÜN ALACAĞIM FAKAT BİR SORUN VAR

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Gençler benim kredi kartım yok maalesef kullanmıyorum fakat ödeme kısımlarında gördüm ki havale ile ödeme diyor o işlem tam olarak nasıl oluyor yani ben onların i ban hesabına 2 bin tl atacağım ürünü onaylayacaklarmı hayatımda hiç ı bana para yatırmadım lütfen bilgisi olan yazsın ya çok kararsız kaldım alacağım üründe 1350 tl indirim var lütfen son 19 saat var indirim bitmesine acill yardim biri iletişime geçsin. 😓🤦‍♂️

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Gençler benim kredi kartım yok maalesef kullanmıyorum fakat ödeme kısımlarında gördüm ki havale ile ödeme diyor o işlem tam olarak nasıl oluyor yani ben onların i ban hesabına 2 bin TL atacağım ürünü onaylayacaklarmı hayatımda hiç ı bana para yatırmadım lütfen bilgisi olan yazsın ya çok kararsız kaldım alacağım üründe 1350 TL indirim var lütfen son 19 saat var indirim bitmesine acill yardim biri iletişime geçsin. 😓🤦‍♂️
Kullandıkları banka hesabına bilgilerini girip ödeme gerçekleştiriyorsun belli saatler içinde onaylıyorlar sonrasında sitesinde sipariş durumunu görürsün hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandıkları banka hesabına bilgilerini girip ödeme gerçekleştiriyorsun belli saatler içinde onaylıyorlar sonrasında sitesinde sipariş durumunu görürsün hocam
Önce itopyaya üye olup profilden ev adresi vs gibi bilgilerini girmen gerek

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
Gençler benim kredi kartım yok maalesef kullanmıyorum fakat ödeme kısımlarında gördüm ki havale ile ödeme diyor o işlem tam olarak nasıl oluyor yani ben onların i ban hesabına 2 bin TL atacağım ürünü onaylayacaklarmı hayatımda hiç ı bana para yatırmadım lütfen bilgisi olan yazsın ya çok kararsız kaldım alacağım üründe 1350 TL indirim var lütfen son 19 saat var indirim bitmesine acill yardim biri iletişime geçsin. 😓🤦‍♂️
şimdi ibanlarına para yollarken açıklama bölümünde alacağın ürünün adını yazıp atıyorum misalen "logitech g203 Mouse ödemesi İsmim Mehmet … " yazarsan ve dekontu internet üzerinden onlara gönderirsen işleme alıp adresine yollarlar. Açıklama yazmaz isen karışabilir durum başıma geldiği için biliyorum :)

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Paranız elinizde nakit bulunuyorsa kredi kartına ihtiyacınız yok zaten, banka kartınızı kullanarak parayı tek çekim ile ödeyebilirisini.

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
örnek ile anlatıyım şimdi ben bir ürün talep ettim ve havale ile ödeme yapacağım dedim bana ödeme ekranı yerine böyle bir ekran geldi işlemin sonunda
sonra internet bankacılığı kullanarak lütfen tıklayınız yerine gelip gerekli bilgileri aldım hatta orda şunu şunu yapmanız gerekir diye geniş bir şekilde anlatılmış. sonrasında havaleyi gerçekleştirirken sipariş numaranızı açıklama yerine yazıp yanına da aldığınız ürünün adını yazın adınızı ve soyadınızı yazın sonra dekontu da info diye belirttikleri mail adresine gönderin. Sipariş işleme alınıp belirtilen teslimat adresine gönderilir.

Bu arada resim örnek haa onu belirteyim de yanlış olmasın :) herhangi bir ödeme gerçekleştirmedim.
Ekran Alıntısı.JPG

Top Bottom