S SendyGood 80+ Bronze Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 1,728 28 Şubat 2022 #1 Bu gönderi numarası için kargo detayına ulaşılamamıştır, tekrar deneyiniz. Diye hata alıyorum kargo firması nettrack diye bir firma Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Şubat 2022 ürünümün adı Razer Blackshark v2x
Bu gönderi numarası için kargo detayına ulaşılamamıştır, tekrar deneyiniz. Diye hata alıyorum kargo firması nettrack diye bir firma Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Şubat 2022 ürünümün adı Razer Blackshark v2x
BurakBrllr 80+ Silver Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 2,481 En İyi Cevap 1 28 Şubat 2022 #2 SendyGood yazmış: Bu gönderi numarası için kargo detayına ulaşılamamıştır, tekrar deneyiniz. Diye hata alıyorum kargo firması nettrack diye bir firma Devamı için tıklayın... Sisteme işlenmesi biraz zaman alıyor diye biliyorum.
SendyGood yazmış: Bu gönderi numarası için kargo detayına ulaşılamamıştır, tekrar deneyiniz. Diye hata alıyorum kargo firması nettrack diye bir firma Devamı için tıklayın... Sisteme işlenmesi biraz zaman alıyor diye biliyorum.
AbdullahAbDişindekiBoşluk 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 4,456 Dahası Reaksiyon skoru 3,913 Konum Adabazaar İsim Emir Yusuf 28 Şubat 2022 #3 İtopya ile aynı sorunu ben de yaşamıştım ancak ürün geliyor, biraz sabret. Sistemlerine çok geç düşüyor.
İtopya ile aynı sorunu ben de yaşamıştım ancak ürün geliyor, biraz sabret. Sistemlerine çok geç düşüyor.
S SendyGood 80+ Bronze Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 1,728 28 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Sebeci yazmış: İtopya ile aynı sorunu ben de yaşamıştım ancak ürün geliyor, biraz sabret. Sistemlerine çok geç düşüyor. Devamı için tıklayın... Tamamdır teşşekkürler
Sebeci yazmış: İtopya ile aynı sorunu ben de yaşamıştım ancak ürün geliyor, biraz sabret. Sistemlerine çok geç düşüyor. Devamı için tıklayın... Tamamdır teşşekkürler