Neler Yeni

🔥İndirim İtopya'nın Efffsane Kasım İndirimi ve Ürünler

mehrain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Yağmur
Instagram
www.instagram.com/mehmetyagmur2
Twitter
mehrainn
Günler boyunca boşuna beklemiş olduğum gün geldi artık. Açıkcası ben ürünleri görünce üzüldüm. Klavye konusunda daha çok marka çeşiti olsaydı iyi olurdu. bazı sözde indirim yapılmış ürünleri akakçe tarzı sitelerde daha uygun fiyata bulabiliyoruz. her neyse yine de indirim indirimdir. Asıl değinmek istediğim konu klavye ve kulaklıklar olacak. Sizce indirimi değerlendirip almaya değecek klavye ve kulaklık tavsiyeleriniz var mı? Yeni sistem topladım ve eksik olarak klavye ve kulaklığım kaldı. Bunları da ileriye dönük bu fiyatlara daha bulamayacağımı düşündüğüm için indirimi değerlendirmek istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Kullanıp da memnun kaldığınız ürünler vs varsa lütfen belirtin. Teşekkürler.

edit: nvme m2 ssd ihtiyacım da var ssd olarak da alınabilecek ve güvenle veri depolayabileceğim ssd de arıyorum. bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

İtopya efsane kasım sayfası

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ali Erkut
çok az ürünv ar ya bende akşamdan beri bakıyorum 6 dan beri bi bok yok bi tek kulaklıklar birde ramler

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Günler boyunca boşuna beklemiş olduğum gün geldi artık. Açıkcası ben ürünleri görünce üzüldüm. Klavye konusunda daha çok marka çeşiti olsaydı iyi olurdu. bazı sözde indirim yapılmış ürünleri akakçe tarzı sitelerde daha uygun fiyata bulabiliyoruz. her neyse yine de indirim indirimdir. Asıl değinmek istediğim konu klavye ve kulaklıklar olacak. Sizce indirimi değerlendirip almaya değecek klavye ve kulaklık tavsiyeleriniz var mı? Yeni sistem topladım ve eksik olarak klavye ve kulaklığım kaldı. Bunları da ileriye dönük bu fiyatlara daha bulamayacağımı düşündüğüm için indirimi değerlendirmek istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Kullanıp da memnun kaldığınız ürünler vs varsa lütfen belirtin. Teşekkürler.
İtopya efsane kasım sayfası
buna indirmmi diyoz şimdi

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Banada klavye lazım. Fiyat performans bir tane denk getirsek keşke. @Abdullah Hacıgül hyperx'e bir stok güncellemesi yapılsa keşke. 500 liradan alamadım kaçırdım.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Umut Şener
işlemci indirmeyecek kadar reziller

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru