Neler Yeni

İtopyanın kullandıgı kargolar cumartesi çalışıyor mu

JaciRox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Çağkan Çağlayan
itopyanin müşteri hizmetlerini aradigim zaman direkt basta cumartesi ve pazar günleri calıstıkları kargo firmasının calısmadıgını söylüyolar diye bi duyum aldim dogru mudur telefonum tamirde o yüzden soruyorum

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
itopyanin müşteri hizmetlerini aradigim zaman direkt basta cumartesi ve pazar günleri calıstıkları kargo firmasının calısmadıgını söylüyolar diye bi duyum aldim dogru mudur telefonum tamirde o yüzden soruyorum
Ups 9 dan 15 e kadar çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cumartesi günü diye biliyorum

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
adamlarda sabit firma yokki yurt içi, net kargo, ups hangisi denk gelirse benimde kargo var net kargoda tatile bi girersek bak sen işe

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
Bana Bolt diye kargo çıkarmıştı ve memnun kaldım ilk deneyim olarak saat 11 de teslim edicez dediler ve ettiler ,:)
laptop firmsında çalışıyorum yurt içiyle çalışıyoruz biz onlardan hızlısını görmedim sen istanbuldan malı sipariş ver konyaya gel senden önce kargo geliyor yurt içi olsun canımı yesin

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Ups 9 dan 15 e kadar çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cumartesi günü diye biliyorum
hocam itopyayı aradığımız zaman sipariş ve kargo durumu dediğimizde kargoların haftasonu çalışmadığını söylüyor ama net bir bilgim yok benimde ama çoğu kargo cumartesi çalışıyor amazon ve trendyol express kampanya döneminde (11.11 gibi) pazar günleride çalışıyordu

Top Bottom