Neler Yeni

İtopyaya garantiye gönderdim kasa 20 iş gününü gecicek ne yapmaliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Fatih
Aradığımda ekran karti marka servisinde islemicinin değişti raminin bir tanesini degisti gelemsini bekliyoruz digeride gelicek anakart soğutucu ssd teknik servide dedi ve bugün 17 iş günü 20 iş gününü gecebilir dedi yani ben artik sıkıldım bi akıl verebilirmisiniz ne yapamliyim

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
mecit burak kılıç
Aradığımda ekran karti marka servisinde islemicinin değişti raminin bir tanesini degisti gelemsini bekliyoruz digeride gelicek anakart soğutucu ssd teknik servide dedi ve bugün 17 iş günü 20 iş gününü gecebilir dedi yani ben artik sıkıldım bi akıl verebilirmisiniz ne yapamliyim
hocam beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey bitek hergün arayıp darlayabilirsiniz maximum

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mustafa Gerçek
20 gün olduktan sonra darla adamları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey bitek hergün arayıp darlayabilirsiniz maximum
Darliyorum zaten her gün ariyorum ve şimdi geldiginde halla ayniysa sinirden kiricak durumdayım işlemci degisti ramin biri değişti digerleri halla serviste gelmesini bekliyoruz diyo diyom ne sorun varmis değiştine göre bi sorunu olmasi var yani söyle diyom bisry bilmiyo bir daha asla alışveriş yapmicam herkes övdü diye yaptim ama bidaha asla kimseyede al demem yani çünkü berbat bi servisi var ve 20 iş günü geçince iade alma hakkim olmuyormu yasal süreç olduğu için

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mustafa Gerçek
Sorunu ne bilgisayarın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu ne bilgisayarın ?
Kasma fps drop fps düşüklüğü arada ufak donma yani hadi ben yapsam nasıl yapiyim yeni aldim kasayı cs oynuyom low ayarlara aliskinim yani yuksek fpsler gormem gerkeiyo 4060 i5 13400f var yani low ayarlada 200 bir anda 100 kusurlere fps drop yiyorum apex oynuyorum oyun full fps drop yiyio ve fps düşük ayni sekilde arkada bişey açık olunca ve yani sorun yokasa neden degiştirsinler ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,963
Üyeler
164,588
Son üye
neron61