Neler Yeni

İTX kasalar neden tutulmuyor

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Arkadaşlar aklımda itx kasa toplamak var üniversite öğrencisiyim hafta sonları ailemin evinede emaneten bir monitör koyup giderken hemen bir kutuya koyup götürmek gibi planlarım var. Ama piyasada doğru düzgün hazır itx sistemler yok neden tutulmuyorlar kendim toplamak istediğim çok pahalıya geliyor hazır normal bir sisteme göre

Farway

80+ Silver
ATX sistemler daha göz doyurucu gözüküyor.

ITX bir sistem kasa darlığından daha fazla ısınır ama kapak açıkken çok dert edilecek bir durum değil onum dışında pek bir nedeni yok diye düşünüyorum. KYK ya masaüstü götüresim benimde var da yani laptopu dolaba kitlersin sabah yanında götürürsün masaüstünü her şekilde hem muhafaza etmek hem de taşımak sıkıntı çünkü kasa monitör klavyr mouse kulaklık derken bir de kablo derdi cidden olmuyor.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
İTX anakartlar fazlasıyla pahalı ve aldığın ekran kartı ,soğutucu vs de küçük olması gerekiyor hem bulunan stoklar yetersiz GPU'lar için hem de dediğim gibi maliyetli bir kombinasyon.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ATX sistemler daha göz doyurucu gözüküyor.

ITX bir sistem kasa darlığından daha fazla ısınır ama kapak açıkken çok dert edilecek bir durum değil onum dışında pek bir nedeni yok diye düşünüyorum. KYK ya masaüstü götüresim benimde var da yani laptopu dolaba kitlersin sabah yanında götürürsün masaüstünü her şekilde hem muhafaza etmek hem de taşımak sıkıntı çünkü kasa monitör klavyr mouse kulaklık derken bir de kablo derdi cidden olmuyor.
Eve çıkıcam. Bence de Atx ler daha güzel ama taşıması kolay olsun diye itx düşünmüştüm sanırım laptoplara yönelicem.

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
istediğin ekran kartını takamama derdi,anakartlarının çok pahalı olması ve ısınma problemleri birleştiğinde neden tutulmadığını anlamak çok zor değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
tutulmadığı için

Farway

80+ Silver
Eve çıkıcam. Bence de Atx ler daha güzel ama taşıması kolay olsun diye itx düşünmüştüm sanırım laptoplara yönelicem.
Kesinlikle. Bende evime götürmüştüm ama yurt çıkınca ne gönlüm rahat etti ne de elimde valiz bir yerimde kasa monitör falan götüremedim. Bir de Allahtan başkasına güvenilmemesi gerektiğini de iyi bilen bir inaan olduğumdan Laptop candır.

Hem ITX F/P çizgisini de bozuyor pahalılar .d

Top Bottom