İyi bir oyun bilgisayarı için ne kadar gerek?

yani 15klık bir hazır sistem yeter mi yoksa 20k mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocamhazır sistem önerseniz
whisper snow un attığı kasa benim attıklarımdan iyi bak onu alırsan hiç bir problem yaşamazsın hatta sana fazla bile gelir fifa gta için o önerdiği kasadan düşükleri de senin ihtiyacını karşılar gta 5 i son grafiklerde takır takır oynarsın o sistem çok uzun yıllar da kullanabilceğin bir sistem

6-7k bile yeter pes FIFA neki çerez oyunlar

whisper snow un attığı kasa benim attıklarımdan iyi bak onu alırsan hiç bir problem yaşamazsın hatta sana fazla bile gelir fifa gta için o önerdiği kasadan düşükleri de senin ihtiyacını karşılar gta 5 i son grafiklerde takır takır oynarsın o sistem çok uzun yıllar da kullanabilceğin bir swhispe
whisper snow un attığı kasa benim attıklarımdan iyi bak onu alırsan hiç bir problem yaşamazsın hatta sana fazla bile gelir fifa gta için o önerdiği kasadan düşükleri de senin ihtiyacını karşılar gta 5 i son grafiklerde takır takır oynarsın o sistem çok uzun yıllar da kullanabilceğin bir sistem
whisperin söylediği monitör kasayı alıyorum ozaman(zaten klavye mouse var kulaklık gamepad de okey sadece kasa monitör var demi başka bir şey yok)

arkadaşlar yaz ayında masaüstü oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum ama hiçbirşey bilmiyorum yani 10 yaşındaki birine anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.PES,FIFA,GTA tarzı oyunları kasmadan oynasa yeter.sizce bu tarz pcler ne kadara olur toplamak istemiyorum çünkü anlamıyorum.ne yapmam lazım
Izoly, Zeiron, Turbox alma

Hayirli
olsun.

Izoly, Zeiron, Turbox alma
Dragos da alinmaz bence hocam kisacasi Atom Bilisim alinmaz.

arkadaşlar yaz ayında masaüstü oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum ama hiçbirşey bilmiyorum yani 10 yaşındaki birine anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.PES,FIFA,GTA tarzı oyunları kasmadan oynasa yeter.sizce bu tarz pcler ne kadara olur toplamak istemiyorum çünkü anlamıyorum.ne yapmam lazım
Knk hiç bişeymi anlamıyon yani ona göre terimlerle anlatıcamda

bilgisayar alırken uçuk ssd almana gerek yok 128 ucuz bulabilirsen al windows kur üstüne işletim sistemi hızlansın .500 gb da yanına hdd koy

ddr4 topla ddr3 yetersiz DDR 5 de gereksiz pahalıdır

ddr4 bir sistem topla işlemci ve ekran kartı arasında bir denge olmalı ikisinden biri yetersiz kalırsa biri bir diğerine yük bindirir

DDR 4 bir sistem toplarsan şayet 3200mhz nin üstünde ram alma gereksiz masrafları çıkar aradan

bu arada 2. el sistemler de alabilirsin

f/p için amd sistem toplamanı öneririm bana sorarsan amd=bütçe dostu dur direk

eğer bütçen 13k 14k civarıysa

rx6700 ryzen 5 5600 lü bir sistem toplarsan çok uzun yıllar kullanırsın ve istediğin her oyunu oynarsın

eğer bütçem 7-8k diyorsan 2. el bir rx580 li sistem al geç o da çoğu oyunu oynatır oynatamayacağı çok az oyun olur

işlemcine overclock yaparsın stok soğutucunu snowman ucuz bir soğutucu ile değiştirirsin iş finish :)
Hocam arkadaş toplamak istemiyorum anlamıyorum yazmış xd

aga az çok anlıyorum ama sen temeldenanlat

Şimdi oyunların tam adını yazarmısın

Hocam şu wisper snow un attığını al eğer bütcen varsa baya iş görür tam bi F/P (fiyat/performans) belki en az 5 yıl kullanırsın ben olsam alırdım tek fifa pes gta değil baya bi oyun oynarsın bence mutlaka al 👍👍👍👍👍

Son düzenleme:
ben adama 2.el sistem önermedim sıfır hazır sistem üzerinden bilgi verdim biraz araştırarak ne söylemek istediğimi anlayabilirsin
Tamamda knk 7 yıllık karta 3-4 k vericekse foruma boşuna girmiş demektir hâlâ alınabilir dersen patlarım tarihi eser ya Parana yazık

AS:DSADSADsa dün uykuluydum dalgındım ya haklsıın bir de teker teker toplama tavsiyesi vermişim A:SDSADsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,640
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri