Neler Yeni

İyi Bir sisteme sahip olmakla iktidar partili yandaş damgası yemek ???

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,080
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
@Mertmax bu arkadaş 3080li sistemim var diye akplisin diyip sövüyor merak ettim sizede danışmak istedim iyi bir sisteme sahip olunca fedöcü mü olunuyor arkadaşlar cıkarıyım mı elden sabah evi basarlar mı ? !!!!!!!!!!!!!!
Hain misin olum 3080'i nerden buldun

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Sövmek? Kanka sen kafayı sıyırmışın. Yorumlarına bakın profilinde sadece ironi yaptım ben. Yuh artık :D

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Akplisin = ana bacı küfür.
İnsanlara yanlış anlatıyorsun. Sana göre öyle olabilir ama modlar yöneticiler gerçekten sövme olarak anlayabilir kardeşim benim. Ayrıca ben sana akplisin demedim. Sadece komik geldi yani 3080'in olup böyle davranman. Hayret ettim ama tepeden bakmıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hain misin olum 3080'i nerden buldun
Manyak olursun kanka boşver. Adama ironi yaptım hem sövmüş oldum hem akpli ilan ettim lsadkgjasdhgajhjh

Kısacası ortada bir şey yok. Boş konu (n)

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsanlara yanlış anlatıyorsun. Sana göre öyle olabilir ama modlar yöneticiler gerçekten sövme olarak anlayabilir kardeşim benim. Ayrıca ben sana akplisin demedim. Sadece komik geldi yani 3080'in olup böyle davranman. Hayret ettim ama tepeden bakmıyorsun.
Yok raporlarken belirttim merak etme ben gecen sene kasımda aldım yeni değil 12 bine aldım 25 bin bandında tepeden bakılacak bişey kalmamış ki ülke bitmiş daha da kimsenin sesi cıkmıyor diye sövüyorum her allahın günü bas ampule bilmem ne yazınca tepem attı ağır küfür algılıyorum sıkışım için kusurabakma ama alındım yani

En İyi Cevap
1
@Mertmax bu arkadaş 3080li sistemim var diye akplisin diyip sövüyor merak ettim sizede danışmak istedim iyi bir sisteme sahip olunca fedöcü mü olunuyor arkadaşlar cıkarıyım mı elden sabah evi basarlar mı ? !!!!!!!!!!!!!!
Oha fedöcü vatan hayini 3080i var (!)

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Oha fedöcü vatan hayini 3080i var (!)
Tamam çıkartmayın suyunu ya. Konuyu okumadan gelip yazmayın altına. Komik değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok raporlarken belirttim merak etme ben gecen sene kasımda aldım yeni değil 12 bine aldım 25 bin bandında tepeden bakılacak bişey kalmamış ki ülke bitmiş daha da kimsenin sesi cıkmıyor diye sövüyorum her allahın günü bas ampule bilmem ne yazınca tepem attı ağır küfür algılıyorum sıkışım için kusurabakma ama alındım yani
Alınma gücenme. İstersen profildeki mesajı sil. Konu daha fazla uzamasın yoksa bazı gerzekler beni tanımadan etmeden linçleyecek.

Bura.K

80+ Silver
Konu açmak yerine durum mesajı olarak belirtebilir idin. Arkadaş durumu zaten açıklamış bence fazla uzatmaya yönelik bir konu değil.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom