U Ulker4 80+ Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 116 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Okan Ulker 12 Ocak 2024 #14 kaybishuza yazmış: fixnet kullanıyordum gayette memnundum ama bu gün zam geldiğine dağir mesaj aldım 329tl ye çıkmış iyi bir internet sağlayıcısı önerisi var mı Devamı için tıklayın... Hocam nerde ikamet ediyorsunuz fixnet hizmetinden memnun muydunuz ?
kaybishuza yazmış: fixnet kullanıyordum gayette memnundum ama bu gün zam geldiğine dağir mesaj aldım 329tl ye çıkmış iyi bir internet sağlayıcısı önerisi var mı Devamı için tıklayın... Hocam nerde ikamet ediyorsunuz fixnet hizmetinden memnun muydunuz ?
kaybishuza 80+ Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 388 Dahası Reaksiyon skoru 85 İsim Yasin eroğlu 12 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Ulker4 yazmış: Hocam nerde ikamet ediyorsunuz fixnet hizmetinden memnun muydunuz ? Devamı için tıklayın... ankara sincandayım gayet memnundum 3ay oldu bağlatalı 1 kere kopma oldu o da bizim sokaktaki pano arzalanmış hallettiler ve birdaha kesinti yaşamadım
Ulker4 yazmış: Hocam nerde ikamet ediyorsunuz fixnet hizmetinden memnun muydunuz ? Devamı için tıklayın... ankara sincandayım gayet memnundum 3ay oldu bağlatalı 1 kere kopma oldu o da bizim sokaktaki pano arzalanmış hallettiler ve birdaha kesinti yaşamadım