İyi sistem, Düşük FPS

Reaksiyon skoru
189
Arkadaşlar dün de konu açtım ama pek yardım edemediler. Her neyse laptopum;
i5 9300H
Gtx 1650
8GB RAM
1TB HDD + 256GB SSD
Lenovo L340
Bu şekilde sistem özelliklerim ama PUBG de çok düşük FPS ler Alıyorum testleri izlediğimde yüksek-ultra ayarlarda 80-90FPS alıyorlarken ben endüşükte 60FPS zorluyorum. V-sync kapalı.
Ayrıca işlemcim Boost olmuyor sabit 2.2GHz çalışıyor ama boost ile 4.1Ghz çıkması gerekiyor. Şimdi diyeceksiniz ki işlemci gerekirse çıkar ama bu oyun PUBG. Eski assassin's creed oyunlarında bile 4.1Ghze çıkıyor.
Lütfen yardım edin

Arkadaşlar dün de konu açtım ama pek yardım edemediler. Her neyse laptopum;
i5 9300H
Gtx 1650
8GB RAM
1TB HDD + 256GB SSD
Lenovo L340
Bu şekilde sistem özelliklerim ama PUBG de çok düşük FPS ler Alıyorum testleri izlediğimde yüksek-ultra ayarlarda 80-90FPS alıyorlarken ben endüşükte 60FPS zorluyorum. V-sync kapalı.
Ayrıca işlemcim Boost olmuyor sabit 2.2GHz çalışıyor ama boost ile 4.1Ghz çıkması gerekiyor. Şimdi diyeceksiniz ki işlemci gerekirse çıkar ama bu oyun PUBG. Eski assassin's creed oyunlarında bile 4.1Ghze çıkıyor.
Lütfen yardım edin
En yüksek grafiklere alın

Acaba Cs:Go da olduğu gibi "fps_max 0" gibi kodlar yazabilir miyim başlangıç ayarlarına

Ayarlari yukseltmeyi dene

Bu turbo boost a mı geçmemi sağlayacak yoksa fps sorunumun çözülmesini mi

Laptoplarda ısınma problemi olabilir. Ben ofisteki laptoptaki 3. Nesil i7 ile lol'e 150 fps ile başlayıp 5 dakika icinde 50 fps'ye düşüyorum 😁

Sıcaklık bir laptopa göre oldukça iyi CPU da GPU da 75 derecelerde takılıyor. Ben de sorunun o olabileceğini düşünüp işlemcinin frekansını düşürdüğünü tahmin etmiştim ama msi afterburner açtığımda 75 derecelerde idi @Mehmet Yılmaz (Yardım abi xD)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,660
Üyeler
190,250
Son üye
levmont
Geri