Logitech G102 mouse. Yaklaşık 8 sene oldu mouse bir kere bile teklemedi vallahi her kuruşu helal olsun bu gidişle 8 sene daha götürecek beni emektar ya ben hayatımda hiç bir şeyden bu kadar faydalanmamıştım.
Corsair CV550 80+ güç kaynağı,Vatan Bilgisayardan almıştım,mağazada 1600 TL idi,o zamanlar GT 1030 li sistemim vardı,yeni sistem kuracaktim ve 500 wattlik dandik bir psu vardı.Beceriksizliğimden fon makinesi vurup bozmuştum.İyi ki de bozmuşum,Vatan bilgisayar web'de 550 TL ye düşmüştü o PSU, kısa süreli indirim ile direkt aldım Allah'a şükürler olsun iyi ki de PSU mu bozmuşum ve iyi kide bu indirimi bana denk getirmiş.2 yıl oldu alalı, memnunum.
Powerbank (Samsung) Vücut traş makinesi (Philips) Sakal traş makinesi (Braun) Tv Box (Xiaomi) Mouse (Razer) Dualsense
Macbook
İlk aklıma gelen ve kullanmaktan çok keyif aldığım, fiyatını hakettiğini düşündüğüm ürünler bunlar.
Linkleri rastgele koydum. Linkler aldığım yerlere ait değil yani satıcıları vs bilmiyorum. Hepsini güvendiğim resmi satıcılardan aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Airfryer ı da yeni aldım. Yarın gelecek. Umarım onda da memnun kalırım
Bisiklet. Gerçi ben almadım annemler almıştı şuan 6. Yılını dolduruyor. Son zamanda bakımlarını aksattıgım için bilek kırığına sebep oldu ama ona kızmıyorum benim hatam. Kesinlikle herkes kullanmalı hem durduk yere dışarı çıkasım geliyodu sosyallesiyordum hemde fit kalıyordum. Bisikletsiz 3. Haftam hafif göbek oluştu. İyilikte kötülükte hep yanımdaydı.