Neler Yeni

🔥İndirim Iyzico ile yarı fiyatına marka ürünler

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çakma mı satıyolar bunlar Nike vs bilgisi olan var mı?
Hayır tabikide koskoca banka ve ödeme uygulaması çakma ürün satıcılarıyla kampanya mı oluşturcak sportive iş bankasının yatırımcı olduğu bir firma yıllardır internet alışverişinin dechatlonu sporjinalede bakabilirsin adamların yeri yurdu belli
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk cümle için teşekkür ediyorum vakit kaybetmedim konuyu okuyarak 👏🏻 👏🏻
Rica ederim

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Şems
BOYKOTÇULAR UZAK DURSUN!!

Okumaya üşenenler için kampanya linki

Ödül bakiyesi Nkolaya iyzico sanal kartla yüklenebiliyor ordan bankaya çekebilirsiniz papara tosla ve naysta olmadı sipay kullananlar deneyebilir

Iyzıco uygulamasının keşfet kısmından spor ve outdoor giyim kampanyasına katıldıktan sonra spor ve outdoor mağazalarından iyzico ile ödeme seçeneğiyle yapılan her alışverişe 2000/300 ayda x3 900 4 ay boyunca toplam 3600 TL geri ödeme veriliyor giyim ürünlerinin çoğunluğu iyi fiyatta avantajlı ayakkabı ve montları linkledim

Alıntıyı görüntüle
Eyw kral çektim sonunda adam akıllı bir ayakkabı 2.250₺ geldi süper fiyat

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Kaan
BOYKOTÇULAR UZAK DURSUN!!

Okumaya üşenenler için kampanya linki

Ödül bakiyesim Sipay ve Nkolaya iyzico sanal kartla yüklenebiliyor ordan bankaya çekebilirsiniz papara tosla ve naysta olmadı

Iyzıco uygulamasının keşfet kısmından spor ve outdoor giyim kampanyasına katıldıktan sonra spor ve outdoor mağazalarından iyzico ile ödeme seçeneğiyle yapılan her alışverişe 2000/300 ayda x3 900 4 ay boyunca toplam 3600 TL geri ödeme veriliyor giyim ürünlerinin çoğunluğu iyi fiyatta avantajlı ayakkabı ve montları linkledim

Alıntıyı görüntüle
Konu çok eski değil diye yazdım bu iyzico'da BKM kitap indirimleri var ben ders için kitap alıyorum onlarda fena ucuza geliyor.
Kitap almak isteyenler için bkm kitap indirim kodu var NURBKM 300 ve üzerine %10da buradan geliyor çevre kırtasiyelerden kesinlikle daha ucuza alıyorsunuz.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Denedim çok iyi bir ayakkabı hocam valla süpermiş puma nın rgb game modelinden daha iyi
Hayırlı olsun kalıbı nasıl kaç giyiyorsun kaç aldın

aalcağın ayakkabıyı yiyim
Adam beğenmiş ses etme hoca (ucuz yollu nb530)

Konu çok eski değil diye yazdım bu iyzico'da BKM kitap indirimleri var ben ders için kitap alıyorum onlarda fena ucuza geliyor.
Kitap almak isteyenler için bkm kitap indirim kodu var NURBKM 300 ve üzerine %10da buradan geliyor çevre kırtasiyelerden kesinlikle daha ucuza alıyorsunuz.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam ayrı konu açsan daha iyi olur yks tayfa faydalansın

Top Bottom