Neler Yeni

İzinsiz arabayı alırsam ne olur? (yani kaçırma)

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
Arkadaşlar ben araba sürmeyi yeni kasa transitde dayımla öğrenmeye başladım. Babam bir ay önce falan bana madem çok biliyorsun gel kullan falan dedi. Hiç hatasız kullandım şaştı kaldı her misafirlikte anlatır hatta. hep köy yolunda sürdüm genelde. Şimdi mahallede tek başıma sürmek için almayı düşünüyorum anahtar vs var. (Mahallede köy zaten) Sizce alayım mı babam çok katı değil kızsa bile 2 güne geçiyor zaten. Alayım mı sizce

Erdimb

80+ Bronze
Arkadaşlar ben araba sürmeyi yeni kasa transitde dayımla öğrenmeye başladım. Babam bir ay önce falan bana madem çok biliyorsun gel kullan falan dedi. Hiç hatasız kullandım şaştı kaldı her misafirlikte anlatır hatta. hep köy yolunda sürdüm genelde. Şimdi mahallede tek başıma sürmek için almayı düşünüyorum anahtar vs var. (Mahallede köy zaten) Sizce alayım mı babam çok katı değil kızsa bile 2 güne geçiyor zaten. Alayım mı sizce
Madem baban katı değil neden sormuyorsun?

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Bence baban çok katı değilse zaten zamanı geldiğinde izin verir şahsen bende yaşadım babam araba sürmemi istiyodu zaten bi süre sonra al şu arabayı sür demeye başladı bence ya sor ya da babanın vermesini bekle

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
Bir yere vurmadığın sürece sorun olmaz çok da hız yapma iki tur at aynı yerine bırak anlamaz zaten

Satriani

80+ Bronze
İzinsiz böyle şeylere kalkışmanı önermem kardeşim, çünkü nasılsa bi'şey olmaz deyip, çok vahim olayların yaşandığı bir çok örnek var. Zamanı gelince emin ol trafiğe çıkmaktan bıkacaksın..

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Vurmazzsan al

bıraktım

80+ Bronze
Kaçıracaksan dikkat et kacırmadan önce arabayı hareket ettirdiğin yere biri park edebilir ona dikkat et

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Madem baban katı değil neden sormuyorsun?
Babam araba sürmeme tek başıma izin vermemesinin sebebi arabayı bilmediğim değil zaten. Bir kere alışınca arabayı hep isteyip alışkanlık haline getirmem. Bilmiyor ki bağımlılık oldu bile..

softnex

80+
bence kaçırma en ufak bi hatanda neler olur biliyorsun travma vs olmasın zamanı geldimi ehliyetini al kendine güvendiğinde çık

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
Bu arada önceden dolaşmayı planladığım yerlerden babam sağ koltuktayken geçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba tepkisini ölçmek için arabayı kaçırdım mı desem kaçırmadan önce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,325
Üyeler
166,194
Son üye
Alenx
Top Bottom