cidden yani 1700 tl bilgisayar alıyosun yani bir şey demiyorum ama insan araştırmadan alır mınası ya en düşüktede mi açmaz
cidden yani 1700 tl bilgisayar alıyosun yani bir şey demiyorum ama insan araştırmadan alır mınası ya en düşüktede mi açmaz
babama dedim çok kızdı bunla oynayacaksın artık dediacmaz
allah belamı versin troll değil yaArkadaşlar çocuk troll büyük ihtimal birde cevap veriyorsunuz xD trollse banlanır troll değilse gerçekten yazık kafana
Arkadaşın PC'yi al demiş. Sen almışsın.arkadaşımda şu foruma kayıt ol nolur nolmaz sor dedi
Gözlerim kanıyor! Bu fiyat nedir?İzoly M208 G6950 2.8Ghz 8GB 320GB 2GB Masaüstü Bilgisayar Fiyatı
İzoly M208 G6950 2.8Ghz 8GB 320GB 2GB Masaüstü Bilgisayar en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
aslında toplayamazsın pardon biraz daha ekle öyle apu sistem alİyi kazıklanmalar. hemen iade et edebiliyosan o parayla apu sistem topla kendin
Lan ben 3600+5700XT ile 2K Ultrada 100FPS anca alıyorum, 1080p de 120 140 civarı bu dediği imkansız..arkadaşım ultrada 100 fps alırsın demişti güvenmiştim ona
Vakti zamanında bir trol vardı forumda. 1050 ti sistem almış ama 5.5kya falan. İade et diyorduk ama pc'yi inatla savunuyordu ve aynı konuyu 3 gün içinde 5 kere açmıştı. Sonra "Allah aşkına aynı konuyu kaçıncı açıyorsun troll müsün ? " demiştim. Adam bana küfür etmişti ve admin gelip beni banlamıştı.Büyük ihtimal troll
Kazıklanmışsın hemen iade etmerhaba arkadaşlar
bügün hepsiburadadan 2500 TL'ye İzoly M208 G6950 2.8Ghz 8GB 320GB 2gb aldım arkadaşım tavsiye etti
pubgde kaç fps alırım ortalama acaba yazarsanız çok mutlu olurum