Neler Yeni

Yardım J7 Prime depolama alanı nasıl genişletebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Faruk
J7 Prime telefonum var. Telefonun 16 GB depolama alanı olduğu için yeterli gelmiyor. Bu yüzden 64 GB bir hafıza kartı alıp depolama alanını genişletmek istedim fakat yapamadım. Sanırım root gerekiyormuş. Root atmadan yapabilenler var ama J7 Prime'da öyle bir özellik yok galiba. Bunu root atmadan yapabilir miyim veya root atarsam nasıl yapabilirim? Daha önce hiç root atmadım. Root atarsam herhangi bir risk oluşturur mu?

PlaNT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hayır ki
Root atmak mantıksız geliyor bana çünkü bir şeye root için izin verirsen telefonu kurtaramayabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root atmak mantıksız geliyor bana çünkü bir şeye root için izin verirsen telefonu kurtaramayabilirsin
Evet öyle riskleri varmış o yüzden bir soriyim dedim. Bu sd kartı ana hafızaya eklemenin başka bir yolu var mıdır acaba bildiğiniz?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Cengiz Han
Ben 64gb hafıza kartı aldım. Uygulamaların bazılarını ayarlar kısmından depolama alanını sd kart olarak seçip aktardım. her uygulama desteklemiyor. Destekleyeni attım. Telefon hafızasını olabildiğinde küçülttüm. Whatsapp gibi yerlerde google drive yedekleme yapıp temizleyebilirsin. Böyle böyle 3 gb yer açtım telefona. Whatsapp dokümanlarını silmediğim halde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 64gb hafıza kartı aldım. Uygulamaların bazılarını ayarlar kısmından depolama alanını sd kart olarak seçip aktardım. her uygulama desteklemiyor. Destekleyeni attım. Telefon hafızasını olabildiğinde küçülttüm. Whatsapp gibi yerlerde google drive yedekleme yapıp temizleyebilirsin. Böyle böyle 3 gb yer açtım telefona. Whatsapp dokümanlarını silmediğim halde.
onu denedim fakat telefondan kaynaklı galiba uygulamayı atıyorum küçük bir kısmını atıyor. Uygulamanın dosyalarını telefon hafızasından siliyorum uygulama yeniden yükleniyor telefon hafızasına. Bir türlü yapamadım.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Cengiz Han
Bir kısmı yükleniyor hepsi değil.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru