Hocam zamanında bende bu iki ürün arasında kalmıştım. Liberty 4 nc ses kalitesi ve anc olarak biraz daha iyi ama elite 5 kulakta acayip iyi tutunuyor ve pasif gürültü engellemesi biraz daha iyi. Burda karar biraz daha size bağlı.Hangisi alınır cok arada kaldim anlayan birileri varsa yardımcı olabilir mi? Yükselir mi yoksa 11.11 indirimlerin de düşer mi?
Anker genelde +2500 bandında dolanıyor 1 aydır.Mikrofonlarinin iyi olmasi lazim konuşurken çıkar şu kulaklığı demesin karşıdaki. Tercihi ses ve mikrofon performansına göre vercem ama hangisi iyidir.Hocam zamanında bende bu iki ürün arasında kalmıştım. Liberty 4 nc ses kalitesi ve anc olarak biraz daha iyi ama elite 5 kulakta acayip iyi tutunuyor ve pasif gürültü engellemesi biraz daha iyi. Burda karar biraz daha size bağlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Liberty belki biraz daha düşebilir ama elite 5 in bu fiyattan aşağıya düşeceğini sanmıyorum.
İkisininde mikrofonu üzmez hocam ama dikkat edin attığınız fotoğraftaki ürün elite 5 değil connet 5t. Elite 5 ile aralarında ne gibi bir fark var araştırmak lazım. Ses kalitesi olarak anker biraz daha iyi.Anker genelde +2500 bandında dolanıyor 1 aydır.Mikrofonlarinin iyi olmasi lazim konuşurken çıkar şu kulaklığı demesin karşıdaki. Tercihi ses ve mikrofon performansına göre vercem ama hangisi iyidir.
Hacı çok sağolasın bilgiler içinİkisininde mikrofonu üzmez hocam ama dikkat edin attığınız fotoğraftaki ürün elite 5 değil connet 5t. Elite 5 ile aralarında ne gibi bir fark var araştırmak lazım. Ses kalitesi olarak anker biraz daha iyi.
"The only difference between the Jabra Elite 5 and Connect 5t is that the Jabra Connect 5t is exclusively at Best Buy. We hope this information is helpful to you. " reddit de bulduğum bu bilgi doğru ise aralarında hiçbirfark yok hocam hatta connect 5t kablosuz şarjdan dolayı biraz daha iyi.
Hacı dikkatli bakarsan jabra elite 5 ve connect 5 kablosuz şarj cihazı diyorİkisininde mikrofonu üzmez hocam ama dikkat edin attığınız fotoğraftaki ürün elite 5 değil connet 5t. Elite 5 ile aralarında ne gibi bir fark var araştırmak lazım. Ses kalitesi olarak anker biraz daha iyi.
"The only difference between the Jabra Elite 5 and Connect 5t is that the Jabra Connect 5t is exclusively at Best Buy. We hope this information is helpful to you. " reddit de bulduğum bu bilgi doğru ise aralarında hiçbirfark yok hocam hatta connect 5t kablosuz şarjdan dolayı biraz daha iyi.