Kemal kilicdar oğlunun seçim vaatlerini öğrendiler yine milleti ona buna düşman etmeye çalışıyorlar hain a haberSadece yayından bir kesit alıp algı yapmaya çalışan a haber yine iş başında.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun programına katıldığı Jahrein'den skandal açıklama: 'Kudüs bizi ilgilendirmez' | Ahmet Sonuç kimdir?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein ön adlı Ahmet Sonuç'un sosyal medya konuğuydu. Peki Ahmet Sonuç kim? YouTube ve Twitch'te yayın yapan Ahmet Sonuç, genellikle sohbet ve oyun alanında içerik üretmektedir. Ancak sosyal medyada kendisi son günlerde işgalci İsrail'in Filistinlilere...www.ahaber.com.tr
Jahreinin açıklaması ;
Jaho sonuna kadar haklı A haber her zamanki gibi boş yapıyorSadece yayından bir kesit alıp algı yapmaya çalışan a haber yine iş başında.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun programına katıldığı Jahrein'den skandal açıklama: 'Kudüs bizi ilgilendirmez' | Ahmet Sonuç kimdir?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein ön adlı Ahmet Sonuç'un sosyal medya konuğuydu. Peki Ahmet Sonuç kim? YouTube ve Twitch'te yayın yapan Ahmet Sonuç, genellikle sohbet ve oyun alanında içerik üretmektedir. Ancak sosyal medyada kendisi son günlerde işgalci İsrail'in Filistinlilere...www.ahaber.com.tr
Jahreinin açıklaması ;
İşte Jahrein sus işte zaten gergin ortam sus ya işte sus hiç konuşmöa bunun hakkında .Sadece yayından bir kesit alıp algı yapmaya çalışan a haber yine iş başında.
Jahreinin açıklaması ;
Bizim orada olmamız aslında çıkar ilişkisi bildiğim kadarı ile. Şunu unutma artık hiç bir devlet çıkarsız bir şey yapmıyor.Jaho sonuna kadar haklı A haber her zamanki gibi boş yapıyor
D-Dostum bunu zaten biliyorum devletlerin çıkarları vardır dostu yoktur bu söz bile herşeyi açıklıyor.İşte Jahrein sus işte zaten gergin ortam sus ya işte sus hiç konuşmöa bunun hakkında .
A Haber ise Halk TV ile aynı gerçekçiliğe sahip o yüzden bir şey demiyeceğim ona.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu unutma artık hiç bir devlet çıkarsız bir şey yapmıyor.
Araplık ile Müslümanlığın aynı şey olmadığını ne zaman öğreneceksiniz?Bu arada jaho haklı bizene arapların derdinden biz kendi derdimize bakalım önce
Bence burada suç kimsede ama jahrein klasik her şey hakkkında konuşuyor bazen her şey hakkındak onuşmak iyi dğeildir bu suçu değil ama boş ağızlılığı.D-Dostum bunu zaten biliyorum devletlerin çıkarları vardır dostu yoktur bu söz bile herşeyi açıklıyor.
dediğim ile senin dediğinin ne alakası var bizim derdimiz değil sonuçta arapların derdi diyorum sen müslümanlık diyorsunAraplık ile Müslümanlığın aynı şey olmadığını ne zaman öğreneceksiniz?
Cahillik mutluluktur hocam. Ülkenin durumunu iyiymiş gibi düşünüp mutlu olmak isteyen A Haber izliyor zaten.İroniyi ciddiye almışlar yazık. A Haber izleyen var mı gerçekten?