Neler Yeni

James Donkey 1 tb m.2 ssd alınır mı?

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
araştırmama göre okuma yazma değerlerini tam olarak veriyor ve sağlıklı bir ssd olarak söyleniyor sizin düşünceleriniz nedir hemen almayı düşünüyorum
https://www.technopat.net/sosyal/konu/james-donkey-ssd-uyum-sorunlari.554858/ almayın şunu yav

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
ceyims eşşek markasını almayın yahu

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
Eğer bütçen varsa James Donkey, Gamepower,Gamebooster (kasaları fena değil), gibi markalar alınmamalı. Frisby bütçen düşük olsa bile alınmaz

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Ne olduğu bile belli değil inceleme falan yok bir şey yok TBW değeri falan da yok sanırım sitede bile SSD yok sakın bulaşmayın bence bu markalara neyse o fiyata A2000 alınır daha iyi.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Ne olduğu bile belli değil inceleme falan yok bir şey yok TBW değeri falan da yok sanırım sitede bile SSD yok sakın bulaşmayın bence bu markalara neyse o fiyata A2000 alınır daha iyi.
Dostum bak normalde cidden düşündüğünüz gibi bir insan değilim,sadece daha uygun fiyata daha güzel almalarını istiyorum niyetim kötü değil yani birbirimizin kalbini kırmayada gerek yok hakkını helal et.Ceplerinden fazla para çıkmasın istiyorum.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Dostum bak normalde cidden düşündüğünüz gibi bir insan değilim,sadece daha uygun fiyata daha güzel almalarını istiyorum niyetim kötü değil yani birbirimizin kalbini kırmayada gerek yok hakkını helal et.Ceplerinden fazla para çıkmasın istiyorum.
ama dalga geçer gibi yorum? ve karşıdakini ap... yerine koymak? :D

Top Bottom