165hz ye falan çıkarsın ustune zorla çıkarsın belki yapabilirsin ama biraz isinabilir paneliJames Donkey 144hz 27inç monitörün var sizce overclock yapmalımıyım yaparsam artı, eksi yönleri ne olur bilgilendirirseniz sevinirim.
Oc yapiliyor sanada yapalim istersen oc herseyin oc si çıktı zatenMonitöre of yapılıyormu acaba babada OC yapılır mı?
Rahat bi şekil de 165 olur yani165hz ye falan çıkarsın ustune zorla çıkarsın belki yapabilirsin ama biraz isinabilir paneli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oc yapiliyor sanada yapalim istersen oc herseyin oc si çıktı zaten
Bana oc yapılırsa 20 yaşıma girerim heralde165hz ye falan çıkarsın ustune zorla çıkarsın belki yapabilirsin ama biraz isinabilir paneli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oc yapiliyor sanada yapalim istersen oc herseyin oc si çıktı zaten
Nvidia denetim masasından yapılıyor fakat lüzumsuzMonitöre oc yapılıyormu
Tahminen ne kadar hz artışı olurNvidia denetim masasından yapılıyor fakat lüzumsuz
Nereye çıkıyor 165'e?? yok öyle bir dünya. En fazla 2-3 Hz çıkar oda çok zor yani. Monitörün Hz değeri arttıkça OC potansiyeli azalır. 60-75 Hz dışında OC önerilmez monitörlere. Tehlikesi ve gereksizliği vardır..165hz ye falan çıkarsın ustune zorla çıkarsın belki yapabilirsin ama biraz isinabilir paneli
max 4-5 oda şanslıysan uğraşma bile yani.Tahminen ne kadar hz artışı olur
bu arada 165hz monıyotler ve 75hz monıtorler daha az oc olur cunku bırı 60hz den bırı 144hz den oc olmusturNereye çıkıyor 165'e?? yok öyle bir dünya. En fazla 2-3 Hz çıkar oda çok zor yani. Monitörün Hz değeri arttıkça OC potansiyeli azalır. 60-75 Hz dışında OC önerilmez monitörlere. Tehlikesi ve gereksizliği vardır..
? Kendi cümleni çürütüyorsun şuanbu arada 165hz monıyotler ve 75hz monıtorler daha az oc olur cunku bırı 60hz den bırı 144hz den oc olmustur