10 aydır falan kullanıyorum ve mikrofon sesi biraz az. Kulaklık ağır. Uzun kullanımda (5-7 saat) baş ağrıtmaya başlıyor. Eğer yaşadığın bölge sıcaksa yazın terleme yapar. Onun dışında ses kalitesi, mikrofonu f/p. Bu arada driverı sitesinden indirmeye çalışma sıkıntılı ürünü incehesapta bul açıklama kısmında driver var.300 liraya jamesdonkey 710 aldım acaba iyi mi? ettim kötü mü ettim ona göre iptal edicem kötüyse 300-450 arası öneriniz varmıdır?
Xpg precog s kullanıyorum memnunum rahat mikrofonu idare eder ama hoşuma gitti yani300 liraya jamesdonkey 710 aldım acaba iyi mi? ettim kötü mü ettim ona göre iptal edicem kötüyse 300-450 arası öneriniz varmıdır?
bendede şuan 450 liralık rampage var ama kafamı ağrıtıyor jd 710 a geçmeyi düşünüyorum beğenmezsen en kötü iade edersin300 liraya jamesdonkey 710 aldım acaba iyi mi? ettim kötü mü ettim ona göre iptal edicem kötüyse 300-450 arası öneriniz varmıdır?
knk biraz daha para koyup James Donkey 720 al çok daha iyi300 liraya jamesdonkey 710 aldım acaba iyi mi? ettim kötü mü ettim ona göre iptal edicem kötüyse 300-450 arası öneriniz varmıdır?