Yardım James Donkey 711 pad talebi rezillik

şöyle bi yazı yazabilirsin
garantisi devam eden ürünümde benden kaynaklı olmayan bi sorun yaşıyorum neden ücretini ben ödeyeyim sizin karşılamanız gerekir de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DSAOPJDJASDJIOSADJA
Ekstra ne ekleyeyim sizin yazdığımızı ufak düzeltmeler ile şablon gibi kullandım .

Ekstra ne ekleyeyim sizin yazdığımızı ufak düzeltmeler ile şablon gibi kullandım .
Bir arkadaşıma 712 kulaklığı için ücretsiz yollamışlardı onuda yazammi?

Bir arkadaşıma 712 kulaklığı için ücretsiz yollamışlardı onuda yazammi?
yaz o bana yardımcı oldugunuzu söylemişti de

Yazdim gelişme olursa konuyu hortlatırım.

Ücret talep etmekte ısrar ederlerse pad'i sipariş etmeyeceğim pad'i kulaklığın 5/2'si fiyat ödemek pek akılhane gelmiyor .

Yazdim gelişme olursa konuyu hortlatırım.

Ücret talep etmekte ısrar ederlerse pad'i sipariş etmeyeceğim pad'i kulaklığın 5/2'si fiyat ödemek pek akılhane gelmiyor .
Bende aynı şekilde yazmıştım kullanıcı hatası diyorlar artık en son üstündeki derileri soyup yıkadım bezi öyle kullanıyorum kulaklığı değiştirene kadar

Bende aynı şekilde yazmıştım kullanıcı hatası diyorlar artık en son üstündeki derileri soyup yıkadım bezi öyle kullanıyorum kulaklığı değiştirene kadar
Yanıt geldi incehesaptan. Sonuç hüsran

1699256569254.png

Ulan şikayet var sitesine yazsam tutuşurlar he garantisi devam eden kulaklığa pad vermiyorlar. Kendilerine maliyeti 1 2 dolara geçmez ama işte :d 0 I 530TL olan kulaklığa 200tl pad ücreti talep ediyorlar 5/2 fiyatı .

1699256569254.png

Ulan şikayet var sitesine yazsam tutuşurlar he garantisi devam eden kulaklığa pad vermiyorlar. Kendilerine maliyeti 1 2 dolara geçmez ama işte :d
Daha alırsam Corsair alırım en azından arkasında dururlar ürünlerinin. James Donkey muhatabı bile yok işte.

Benimde gamepower jin kulaklığımın padleri soyulmuştu (incehesaptan almadım) şikayetvara yazdım 1 ay sonra geri dönüş yaptılar ücretsiz gönderdiler değiştirdim.
Ölemi yapam
2-2.5 yıl önce 712min padlerini ücretsiz yollamışlardı bana. Kargo ücreti bile ödememiştim. Vay be incehesap bile ne hallere düşmüş.

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle

Ulan şikayet var sitesine yazsam tutuşurlar he garantisi devam eden kulaklığa pad vermiyorlar. Kendilerine maliyeti 1 2 dolara geçmez ama işte :d 0 I 530TL olan kulaklığa 200tl pad ücreti talep ediyorlar 5/2 fiyatı .

Daha alırsam Corsair alırım en azından arkasında dururlar ürünlerinin. James Donkey muhatabı bile yok işte.

Ölemi yapam
Yaz şikayetvar’a

Geri