rahatlık konusnda pek iyi değil denmiş,kafam biraz büyük acıkcası sorun olur mu acababütçen varsa comfort almalısın daha iyi bir kulaklık.
rahatlık konusnda pek iyi değil denmiş,kafam biraz büyük acıkcası sorun olur mu acababütçen varsa comfort almalısın daha iyi bir kulaklık.
Kesinlikle alınacağını düşünüyorum. 180 liraya aldığım, ve memnun olduğum üründür kendisi.Dostlar şu anda hepsiburadada ki 50 TL kamoanyası ile 133 TL gibi uygun bir fiyata geliyor, fakat kulaklığın bir kronik sorunu vb varmı bilmiyorum, birde abdullah abi incelemişti sanırsam
Yani kısacası herhangi bir sorunu var mı 133 TL ye alınır mı?
Birde 710 var ikiside aynı fiyat.
alacaksan bence 710 tercih et kafa rahtlığı daha iyiDostlar şu anda hepsiburadada ki 50 TL kamoanyası ile 133 TL gibi uygun bir fiyata geliyor, fakat kulaklığın bir kronik sorunu vb varmı bilmiyorum, birde abdullah abi incelemişti sanırsam
711 kullanıyorum kulağın küçükse aşşırı rahatsız ve ses kalitesi baya kötüDostlar şu anda hepsiburadada ki 50 TL kamoanyası ile 133 TL gibi uygun bir fiyata geliyor, fakat kulaklığın bir kronik sorunu vb varmı bilmiyorum, birde abdullah abi incelemişti sanırsam
710 son üretimleri en son kronik sorunluydu düzeldi mi bilmiyorum bütçeni biraz daha arttırabilirsen comfort 2sinden de daha kaliteliDostlar şu anda hepsiburadada ki 50 TL kamoanyası ile 133 TL gibi uygun bir fiyata geliyor, fakat kulaklığın bir kronik sorunu vb varmı bilmiyorum, birde abdullah abi incelemişti sanırsam
150 ye düşürmüşler sanırsam200 TL üstüne geçerli değil miydi 50 TL ?
3-4 ay oldu, 710.Ne zamandır kullanıyorsunuz? hangi model 711 mi 710 mu?
memnunmusun3-4 ay oldu, 710.
Ben memnunum fakat kafada biraz büyük duruyor.memnunmusun