Neler Yeni

James Donkey 712 alınır mı ? (169 TL)

ALINIR MI ?

• Oy kullanan toplam üye
    12
  • Anket kapatıldı .

Huxly

80+
Kulaklık indirim kodu ile 169 TL ye geliyor sizce nu fiyata alınır mı bu kulaklık ?
Başka formlarda ve burada bazı arkadşlar çöp,hızlı bozuluyor,kötü marka demesi beni üzdü almaya karar vermiştim

Kullanan arkadaşları beliyorum...

Sizce alınır mı size soruyorum :)

bwNN

80+ Silver
Donanım Arşivi bunun incelemesini yaptı 710 / 711 / 712.
Bu arada güzel kulaklık alabilirsin.Ben 711'i aldım.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Kulaklık indirim kodu ile 169 TL ye geliyor sizce nu fiyata alınır mı bu kulaklık ?
Başka formlarda ve burada bazı arkadşlar çöp,hızlı bozuluyor,kötü marka demesi beni üzdü almaya karar vermiştim

710 kulaklığını yaklaşık 6 aydan beri kullanıyorum uzum kullanımda deri olduğu için terletiyor.Kulak acıtmıyor.169 TL bandına F/P açısından iyi kulaklıklar. O diyen kişilerin kullanımına bağlı dostum gönül rahatlığıyla alabilirsin...

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan

710 kulaklığını yaklaşık 6 aydan beri kullanıyorum uzum kullanımda deri olduğu için terletiyor.Kulak acıtmıyor.169 TL bandına F/P açısından iyi kulaklıklar. O diyen kişilerin kullanımına bağlı dostum gönül rahatlığıyla alabilirsin...

MertuA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mert Ali Şentürk
Twitter
mertpirlo
Hocam bende kulaklık almayı düşünüyorum da indirim koduna nereden ulaşabilirim ?

approxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
cüneyt çağrı yılmaz
bende 710 aldım mikrofon ışığını bir türlü kapatamadım ama :D neyse 710 güzel tavsiye ederim uzun süre kullanırsan eğer 2 3 saatten sonra yoruyor çıkarınca farkediyorum onuda ama tavsiye ederim rahat ses kalitesi iyi miktofon kaliteside güzel ve tasarımıda hoşuma gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,973
Üyeler
165,614
Son üye
Pixel_less
Top Bottom